Bucură-te de energie şi răcoare cu noile sortimente Vienna Ice Coffee

Cand temperaturile de afara cresc atat de mult incat termometrul pare ca s-a blocat la peste 30 de grade, intrebarea “Cum faci fata caniculei” devine laitmotivul zilelor de august. Si pentru ca in aceasta perioada activitatile sunt tot mai multe, gasirea unei solutii “salvatoare” este mai mult decat necesara.
De aceea, iti prezentam noile sortimente Vienna Ice Coffee, gandite special pentru rasfatul tau de zi cu zi: Vienna Ice Coffee Vanilie si Vienna Ice Coffee Cappuccino, care se alatura celorlalte doua: Vienna Ice Coffee fara zahar adaugat si Vienna Ice Coffee Classic. In pauzele de la birou, cand esti in trafic sau pe drum spre munte ori mare, ia cu tine Vienna Ice Coffee, pentru energie si racoare cat cuprinde! Alege de fiecare data un sortiment nou si rasfata-ti ziua cu o cafea rece si buna, plina de savoare si energie, care iti va aduce in suflet satisfactia ca poti muta si muntii din loc.

Chiar daca stilul cotidian alert inseamna renuntarea la anumite tabieturi, cu Vienna Ice Coffee nu trebuie sa faci nici un compromis cand vine vorba de savurarea unei cafele aromate si cremoase.
Lasa-te invaluit de prospetime si energie si bucura-te in orice moment al zilei de rasfatul unei cafele: dimineata, la brunch sau ca desert alaturi de o prajitura, la fel cum se intampla in cafenelele vieneze.

Dragoste la prima degustare

Indiferent ca o preferi clasica, fara zahar adaugat, cappuccino sau cu aroma de vanilie, suntem siguri ca abia astepti sa te delectezi cu o gura de cafea cu lapte care sa-ti puna simturile si mintea in miscare. Vienna Ice Coffee o recunosti usor dupa paharul practic, cu capac de protectie.

Asadar, insufla in fiecare zi un plus de savoare pur vieneza si racoarea din Alpi cu o „coffee to go” pentru zile reusite: Vienna Ice Coffee! Gata preparata si asezonata dupa propriul plac in diverse arome, Vienna Ice Coffee tine pasul cu tine chiar si in cele mai active momente si in acelasi timp, iti ofera o adevarata revigorare a simturilor!

Vienna Ice Coffee se poate achizitiona din benzinariile OMV, PETROM, MOL, GAZPROM, din hypermarket-urile CARREFOUR si din anumite supermarket-uri BILLA si MEGA IMAGE, la pretul recomandat de 6.99 ron.
Pana la sfarsitul lunii august, gasiti gama completa Vienna Ice Coffee in benzinarile MOL la pret promotional de 5.9 ron.  Vienna Ice Coffee este distribuita in Romania de catre compania Maresi Foodbroker SRL.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod