Breville: Un român cheltuie în medie 10 lei pentru micul dejun

Micul dejun este numit de către specialiștii în nutriție cea mai importantă masă a zilei. Organismul are nevoie de nutrienți pentru a funcționa în mod corect și pentru a se menține în formă, iar privarea acestuia de hrană la începutul zilei înseamnă inducerea unor disfuncționalități la nivel organic.

Românii sunt tot mai interesați de starea lor de sănătate, dar și de silueta lor, deopotrivă. De frica kilogramelor în plus, dar și pentru o mai bună funcționare a organismului, un mic dejun echilibrat și nutritiv a devenit o prioritate pentru marea majoritate.


Conform studiului realizat de Breville România, în perioada 19 octombrie - 9 noiembrie 2016, 52% dintre respondenți cheltuie în medie 10 lei pentru alimentele și băuturile componente micului dejun. Astfel, mai bine de jumătate dintre respondenți, au declarat că cea mai importantă masă a zilei poate fi alcătuită cu un buget minimal.


În pofida faptului că dintre respondeți jumătate alocă un buget minimal primei mese a zilei, 7 din 10 participanți la studiu au declarat că nu sar peste micul dejun, iar 80 % dintre aceștia își pregătesc micul dejun acasă.


Conform specialiștilor, un mic dejun echilibrat combină carbohidrați de calitate cu fibre și proteine. În acest fel, nutrienții se transformă aproape integral în energie, iar senzația de sațietate persistă de-a lungul zilei. Din studiul Breville România, a reieșit că participanții au asimilat aceste informații și 74% preferă la micul dejun pâinea alături de o gustare.


Pentru a susține aceste obiceiuri la micul dejun Breville România ne ajută, în fiecare dimineaţă, să ne bucurăm de beneficiile primei mese din zi.

De la cafeaua aburindă, la sandwich-urile crocante, până la clătitele pufoase, perfecte pentru zilele de răsfăț din weekend, Breville oferă în România o gamă variată de produse precum: fierbătoare, expressoare, toastere și sandwich-makers, dar și blendere și mixere. Aceste aparate sunt recunoscute la nivel internațional pentru versatiliatea aplicată având multiple functionalități. De asemenea, începând cu 2016, Breville aduce încă o noutate reinventând suprafețele ceramice care beneficiază de durabilitate neegalată și rezistență la abraziune.
Spre deosebire de alte învelișuri ceramice, DuraCeramic™ de la Breville menține în condiții excelente proprietăți precum rezistență la căldură și non-stick. Cele mai noi produse care intră în portofoliul Breville România sunt Ultimate Grill DuraCeramic™, Sandwich Toaster Deep Fill High Gloss, Sandwich Toaster Breville Deep Fill DuraCeramic™  Sandwich Press DuraCeramic™ și pot fi folosite atât pentru micul dejun, cât și pentru gustări sau fel principal.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod