Branzeturi LaColline

Pentru toti cei care cunosc proprietatile laptelui de capra dar si pentru iubitorii de delicatese, LaColline ofera o gama variata de produse din lapte de capra. Asezata la poalele dealului Feleacului, langa Cluj, fabrica LaColline aduna laptele de la capre crescute in Transilvania de fermieri foarte dedicati muncii lor.
Pentru toti cei care cunosc proprietatile laptelui de capra dar si pentru iubitorii de delicatese, LaColline ofera o gama variata de produse din lapte de capra. Asezata la poalele dealului Feleacului, langa Cluj, fabrica LaColline aduna laptele de la capre crescute in Transilvania de fermieri foarte dedicati muncii lor. Efectele benefice pentru sanatate ale laptelui de capra si ale produselor derivate din acesta sunt de necontestat.

In toate timpurile si pe toate meridianele laptele de capra a fost considerat un medicament.
Desi compozitia este destul de asemanatoare cu a laptelui de vaca, structura proteinelor, glucidelor sau lipidelor este diferita. Astfel, proteinele se regasesc in lanturi scurte si sunt usor de digerat, grasimea din laptele de capra are abilitatea de a se transforma in energie si nu se acumuleaza iar lactoza este si ea mai usor decat la alte specii. Avand putine calorii, toate produsele de capra pot fi folosite pentru diete. 100 de ml. de lapte contin doar 63 de cal. Iar in medie, 100 de garme de branza de capra nu depasesc 300 de cal.

Ce au special produsele LaColline? In primul rand materia prima care este garantat integral laptele de capra.
Exista produse autohtone „ de capra” care contin lapte de capra  doar intr-un anumit procent.  LaColline foloseste o tehnologie frantuzeasca prin care se obtine o branza fina, cremoasa.  Iaurturile sunt naturale, fara niciun fel de adaosuri. LaColline produce mai multe tipuri de branzeturi diferite ca gust, timp de maturare, forma si gramaj. Cele mai sofisticate produse sunt branza de capra cu mucegai alb tip Camembert si branza cu trufe. Aceasta din urma a intrat pe piata recent si are deja numerosi fani.
La cealalta extrema se afla branza crema tartinabila, produs adresat unui public mai larg. Dintre produsele proaspete, pe piata exista laptele de capra integral, iaurt de baut si kefirul de capra.

Costul mediu pentru aceste produse este:  Crema branza de capra 125 g – 7 ron; Branza de capra blanche cu mucegai nobil 125 gr – 7,5 ron;  Iaurt de baut din lapte de capra  min. 3,5% grasime 900 ml - 7 ron si Branza cu trufe 150g – 12 ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod