Brandul Nomasvello (No+Vello) continua procesul de extindere nationala

Brandul Nomasvello (No+Vello), Liderul Mondial in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL continua procesul de extindere nationala! Votata de catre Franchise Direct drept una dintre cele mai profitabile afaceri in sistem de franciza din Europa, franciza No+Vello este Nr 1 pe segmentul de ingrijire personala din Top 100 Francize Mondiale, fiind prezenta in acest clasament 4 ani la rand. In luna august 2017, brandul a intrat si pe piata serviciilor premium de infrumusetare din Popesti-Leordeni, ajungand sa numere 34 centre de infrumusetare, deschise in cei 7 ani de existenta. Din totalul saloanelor active, 15 se regasesc in capitala si 19 in orasele mari si medii din tara.

Noul salon Nomasvello s-a deschis complexul rezidential Viva 4 din Popesti-Leordeni si ofera clientilor servicii premium de Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL, Curatare Faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, Tratamente anticelulitice si de fermitate cu LED, Terapii Faciale cu LED, Albire Dentara BIO si Tratamente Intensive pentru ten.  Prin epilarea definitiva cu IPL se elimina parul de prisos si se trateaza foliculita, in timp ce rejuvenarea cu IPL atenueaza ridurile, petele si urmele de acnee.
Tehnologia ProSkin de curatare faciala in profunzime actioneaza pe baza ultrasunetelor si a energiei galvanice, eliminand celulele moarte, excesul de sebum si punctele negre, pentru un ten frumos si sanatos.

Mai mult, specialistii efectueaza si tratamente de infrumusetare cu LED+Estethic, care are la baza tehnologia Photocare. Terapiile cu LED au un triplu rol la nivelul pielii, stimuland circulatia sangelui, drenajul limfelor si activarea sistemului nervos central, pentru eliminarea toxinelor si pentru o digestie optima. Astfel, procedurile corporale cu LED au un efect anticelulitic si de fermitate. Se efectueaza si tratamente faciale cu LED, pentru hidratare intensiva. Mai mult, procedura de albire dentara BIO este singura de pe piata care actioneaza in mod non-invaziv, pe baza unui gel din substante naturale.

La deschiderea oficiala a noului centru, clientii au putut beneficia de servicii gratuite sau cu un discount de pana la 50%.  Succesul conceptului No+Vello se bazeaza pe pretul fix si unisex de doar 30 euro pe sedinta, indiferent de zona tratata si pe eficienta ridicata a tratamentelor, care transforma clientii in adevarati promotori ai serviciilor.  Centrul aplica in permanenta o campanie de loializare a clientilor, oferindu-le acestora sedinte gratuite de epilare definitiva pentru fiecare 3 prieteni carora le recomanda serviciile No+Vello.
Totodata, clientii primesc si puncte pe cardul de fidelitate, acumulate la fiecare plata, cu care isi pot efectua gratuit anumite tratamente. Mai mult, persoanele care au efectuat un tratament cu IPL beneficiaza de reduceri de 50% la terapiile adiacente cu tehnologiile ProSkin si LED.

Pe langa toate aceste avantaje competitive, serviciile Nomasvello Popesti-Leordeni se remarca prin utilizarea unei tehnologii proprii de ultima generatie, prin specialistii acreditati si prin protocolul de lucru international, care asigura eficienta tratamentelor. Un alt atu al brandului este ca ofera tratamente de epilarea definitiva si pe piele bronzata, efectuate in conditii de maxima siguranta si eficienta, prin tehnologia Sun&SAFE.
Nomasvello Popesti Leordeni comercializeaza si produsele profesionale No+Vello pe baza de acizi naturali proprii pielii, potrivite tuturor tipurilor de ten. Clientii care viziteaza Nomasvello Popesti-Leordeni beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive si de diagnoza faciala cu lampa cu ultraviolete.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod