BottegaVerde.ro și Floria surprind adierea primăverii într-o nouă colecție de parfumuri

Florile şi miresmele lor au inspirat scriitori celebri pentru a face cele mai frumoase declaraţii de dragoste. Parfumul alături de un buchet de flori reprezintă cel mai frumos cadou pe care îl poţi face unei persoane dragi. Noua gamă de parfumuri BottegaVerde.ro – Grădinile Toscanei – a inspirat floriștii Floria în crearea unor aranjamente de poveste care te vor ajuta să îţi exprimi sentimentele cele mai profunde pe care le ai pentru persoanele iubite. Fiecare esenţă se îmbină perfect cu florile sezonului cald, emanând prospeţime şi romantism, iubire şi încredere.

Max Muller era de părere că „o floare nu poate înflori fără lumina soarelui, la fel cum un om nu poate trăi fără iubire.” De aceea, atunci când vrem să ne facem cunoscute sentimentele faţă de cineva drag, surprindem cu o floare. De multe ori, acestea spun mai mult decât cuvintele.

Colecţia cuprinde 8 ape de toaletă sofisticate, dominate de esenţe florale culese direct din Grădinile Toscanei, create special pentru doamne. Stradela Mugurilor, Câmpii Înflorite, Câmpiile Sărutului, Fructele Soarelui, Stradela Florilor, Fontana Delle Musse, Aleea de delicii și Parfumuri de flori au la bază ingrediente alese cu grijă, pentru a bucura cu arome delicate, profunde şi pline de prospeţime care oferă o stare imediată de fericire.

Parfumurile Bottega Verde sunt un exemplu foarte special de implicare a naturii în selecţia celor mai seducătoare arome. Natura este făcută din culori şi parfumuri care, în laboratoarele Bottega Verde s-au transformat în ape de toaletă de neuitat, inspirate din natură mediteraneană. Astfel natura devine modă şi trend.

Fiecare parfum se adresează unei persoane speciale. Exprimă-ţi sentimentele prin cele mai frumoase cadouri, alături de un buchet de flori potrivit, în funcţie de persoana pe care vrei să o surprinzi. Atât în florării, cât și în online, decoratorii Floria îți stau la dispoziție cu sfaturi și recomandări pentru a alege buchetul de flori perfect. Dacă alegi varianta de livrare online, în doar două ore Floria.ro îți trimite buchetele și aranjamentele florale, oriunde în țară. În plus primești gratuit o felicitare și poza cu buchetul real ce urmează a fi expediat.  

Pentru persoana iubită alege un parfum parfum îmbietor care aduce în sufletul său note îndrăgostite şi pasionale, gentile şi romantice. În general se folosesc notele de iasomie, tuberoza, bujori, vanilie, mosc, trandafiri, lâna de caşmir, lemn de cedru. Acestea emană senzualitate, pasiune.

Sunt esenţe puternice care rămân vreme îndelungată pe piele. Recomandate sunt Apa de toaletă Grădinile Toscanei - Stradela Florilor, Apa de toaletă Grădinile Toscanei - Stradela Mugurilor, Apa de toaletă Grădinile Toscanei - Parfumuri de flori. Sunt esenţe care te învăluie într-o escapadă romantică, o promisiune de iubire, o grădină parfumată, în culorile iubirii, un sărut de primavera.

Alături de aceste esenţe se recomanda un buchet de trandafiri roşii sau albi. Aceştia semnifica pasiune, iubire pură, dragoste eternă, sinceritate. La fel de bine merg şi bujorii, supranumit şi „rege al dragostei”, reprezentând cele mai senzuale flori ale lumii, cunoscută în Feng Shui pentru dragoste şi sentimente romantice, conferind cuplului o căsnicie fericită, noroc şi bogăţie.

Pentru mamă optează pentru parfumurile dulci, florale, care generează o stare de bine, pentru momente lipsite de griji, care să o ducă cu gândul la copilăria ta şi la clipele petrecute împreună. Legătura pe care o ai cu mama ta este cea mai puternică, de încredere, care te va inspira pe parcursul vieţii. La fel trebuie să fie şi parfumul pe care i-l oferi cadou. Poţi opta între Apă de toaletă Grădinile Toscanei - Câmpiile sărutului sau Apă de toaletă Grădinile Toscanei - Fontana delle Muse.

Mama merită cele mai frumoase flori. Dacă vrei să o surprinzi cu ceva deosebit, poţi miza pe un aranjament floral care să o ducă cu gândul la o amintire. Pentru prietene se recomandă parfumurile fructate şi proaspete, vesele şi fabuloase, care să evidențieze prietenia și încrederea care vă leagă și care să vă facă sufletul să radieze de fericire. Mergi pe note florale de lavandă, roze sau patchouli, lemn de cidru, praline, coacăze negre. Apa de toaletă Grădinile Toscanei - Aleea de delicii şi Apa de toaletă Grădinile Toscanei - Fructele Soarelui descriu perfect prietenia care vă leagă!

Dacă vrei să îi oferi un buchet de flori celei mai bune prietene, alege orice tip de flori ştii că îi plac. Dacă eşti lipsită de inspiraţie, poţi face un buchet cu florile de sezon, asortându-le la culorile pe care ştii că le poartă sau după notele parfumului preferat. De asemenea, va trebui să iei în calcul şi personalitatea pe care o are.

Bottega Verde a început ca un magazin pe bază de plante în anul 1972, în Pienza, în inima Toscanei. Palatul Massaini, un castel minunat, amplasat pe o splendidă câmpie întinsă este locul de inspiraţie al ingredientelor active ale apelor de parfum Bottega Verde.

Astăzi, Bottega Verde concepe produse şi distribuie produsele proprii, devenind primul lanţ de produse cosmetice de firmă din Italia: în peste 40 de ani de existenţă, a dat un nou sens expresiei „de la producător la consumator”.

Grupul Floria operează florăria online Floria.ro, rețeaua de florării Floria În Stradă, precum și divizia Floria la Evenimente. Divizia offline a Grupului demarează, pe lângă operarea florăriilor şi gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice şi în zona de vânzări engros.

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vânzărilor online de flori, a împlinit în 2016 6 ani de existență. Floria.ro a câștigat de cinci ori titlul „Florăria Anului” la Gală Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015 şi 2016) și din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente. Produsele pot fi comandate pe www.bottegaverde.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod