Botezul - Cel mai important moment din viata copilului tau merita cea mai frumoasa hainuta

Botezul este cel mai de pret moment din viata copilului tau. Este acel moment unic in care copilul prin afundarea in apa sfintita se naste din nou, avand nume propriu si devenind astfel fiu al lui Christos.
Botezul este cel mai de pret moment din viata copilului tau. Este acel moment unic in care copilul prin afundarea in apa sfintita se naste din nou, avand nume propriu si devenind astfel fiu al lui Christos. O traditie crestina pe care o transmitem din generatie in generatie. Si la care ne bucuram si ne mandrim cu puiul nostru care face fata cu brio primului lui eveniment.

Pastreaza-i o amintire frumoasa de la acest eveniment unic si acorda-i toata importanta cuvenita. Alege o hainuta pe masura semnificatiei evenimentului, cu grija si cu dragoste.
Colectia Innocence White a fost lansata in magazinul L’Atelier des Enfants. O colectie de haine potrivite botezului din materiale pretioase ca matasea, taftaua si catifeaua dar cu cel mai fin voal de bumbac pe pielea pruncului. Alegerea rochitei pentru fete nu e deloc usoara: inocenta My Angel din tafta, cu aripi din dantela fina de organza sau rochia Flower to Flower cu izbucnirile ei de culori? Crown Princess desprinsa parca din povestile cu printese sau suava Princess in Silk, rochia integrala din matase naturala?

Putem alege intre alb, ivoriu si bleumarin si diverse combinatii ale lor pentru costumele de baieti: blazere minuscule din lana sau catifea de bumbac combinate cu pantaloni din matase sau in.
Body tip camasa cu plastron si papion facut de mana. Detalii handmade ca fundele, florile aplicate sau papioanele dau o nota personala si unica oricarei tinute Innocence. Haine zestre, de pastrat pentru copilul copilului tau, care vor ramane pentru totdeauna in albumul de familie si in amintirile puiului de om botezat. Si intr-adevar, cel mai important moment din viata copilului tau merita cea mai frumoasa hainuta. Colectia Innocence White se gaseste pe www.innocence.ro si in magazinele partenere: L‘Atelier des Enfants (Calea Dorobantilor 116-122); Bebeloo (galeriile Carrefour Baneasa); Catinca – etaj 1, Jolie Ville.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod