Black Friday Special la kika, încă un motiv să-ți decorezi casa

Și anul acesta luna noiembrie aduce un eveniment important pentru iubitorii de design și amenajări interioare. kika, magazinul de mobilier și decorațiuni interioare, se alătură, pentru al 4-lea an consecutiv, evenimentului Black Friday anunțând sute de reduceri de până la 50% atât în magazin, cât și online, pe kika.ro. În plus, pe lângă ofertele de Black Friday, clienții își pot achiziționa produsele preferate și în rate fără dobândă, sistem asigurat de kika prin partenerii săi.
Cei care își doresc să-și redecoreze casa se pot bucura de ofertele de Black Friday la kika până pe 3 decembrie, perioadă în care discounturile se țin lanț. Astfel, persoanele interesate să își schimbe atmosfera din casă își pot găsi inspirația de care au nevoie între sutele de produse de mobilier și decorațiuni kika aflate la super ofertă.  Ca în fiecare an, reducerile competitive acoperă toate departamentele magazinului.

Retailerul kika a pregătit prețuri speciale de Black Friday pentru sute de produse din toate categoriile, de la obiecte de mobilier, până la cele mai diverse accesorii și decorațiuni de interior potrivite fiecărui stil.
Pe lângă produsele aflate în promoție, kika promite să îşi suprindă clienţii şi cu oferte şi surprize de weekend. Astfel, cei care nu își regăsesc produsele preferate pe lista reducerile din timpul săptămânii, pot urmări pe site-ul kika publicarea ofertelor de weekend.

Deoarece sfârșitul anului este o perioadă perfectă pentru schimbări mici, dar semnificative, produsele alese de kika pentru Black Friday sunt pentru orice gust și potrivite oricărui buget, astfel încât toți cei interesați să poată găsi ceva pe placul lor la un preț atrăgător și convenabil.
Indiferent de stilul fiecăruia, fie că este modern sau clasic, că este inspirat de elemente rustice sau vintage, art deco sau chiar glamour, kika oferă un sortiment variat de produse de mobilier și decorațiuni aflate la prețuri speciale cu prilejul acestui eveniment.

Și pentru că tot se apropie sărbătorile, Black Friday este și ocazia perfectă pentru lista de cadouri: cei care își doresc ceva diferit, le pot face și celor dragi surprize plăcute dăruindu-le decorațiuni inedite.
Cei care nu au timp să viziteze magazinul în perioada reducerilor de Black Friday, pot găsi inspirație pe site-ul retailerului, www.kika.ro. În plus, clienții beneficiază și de profesionalismul consilierilor, mereu pregătitiți să ofere cele mai bune sfaturi, idei practice și de amenajare pentru fiecare proiect în parte.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod