Bitter or Sweet?Fii tu insati de sarbatori cu Campari

În fiecare sezon, de sărbători, îți dorești să sărbătorești momentele festive cu o băutură specială.
Ce îți recomandăm pentru 2015? Campari®, aperitivul roșu și amărui iconic italian, cu gustul său unic reprezentând epitomul dualității și te întreabă cu ce aspect te identifici mai mult: Bitter or Sweet?

Cele două părți reprezintă reflecții ale gustului inconfundabil dulce-amărui Campari, care poate fi perceput mai amarui sau în contrast, mai dulce, în funcție de mixul în care este folosit.

Sau fațete ale aceeași personalități care poate fi îndrăzneață, directă și independentă, dar și seducătoare, magnetică, subtilă în diferite momente.

În funcție de latura pe care vrei să o scoți în evidență de Sărbători, poți alege să savurezi Campari în două dintre cele mai emblematice cocktailuri: Campari Tonic - îndrăzneț și puternic sau Campari Negroni Sbagliato – seducător și delicat.

Campari îți propune o ediție specială, de sărbători, un set cadou care conține o sticlă de 70cl împreună cu un pahar cadou Campari Tonic, perfect pentru un orice moment festiv.


Indiferent de amestecul ales, Campari te va face să te bucuri de sezonul de iarnă și de compania minunată a prietenilor și familiei.

Bitter – Campari Tonic
- Campari
- Apă tonică
Se amestecă ingredientele, apoi se toarnă într-un pahar înalt cu gheață. O felie de portocală este asezonarea perfectă a cocktailului.

Sweet – Campari Negroni Sbagliato
- Campari
- Vermut Cinzano roșu
- Pinot Chardonnay
Se amestecă toate ingredientele, apoi mixul se toarnă într-un pahar cu gheață. Paharul poate fi ornat cu o felie de portocală.

Pentru mai multă inspirație poți vizita: http://www.campari.com/int/en/cocktails/list/
*Preț recomandat: 66,90 RON.
**Decizia finală asupra prețului de la raft aparține retailerilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod