BIO - Cadouri de 8 Martie

A venit primavara, este timpul sa va ganditi la femeile dragi din viata voastra: mame, iubite, sotii, prietene si colege. Noi va recomandam produsele eco, cosmeticele care au miresme divine -de argan, menta, fistic, iasomie, avocado sau caise si bijuteriile handmade, delicate si in trend, realizate de maini maiastre, pentru care lucrul manual este si intoarcere la traditie. Daca le comandati pana marti 4 martie 2014 le puteti avea acasa pana joi 6 martie, ca sa le puteti darui pe 8 Martie.

Cosul cadou GREEN Trio Verde cuprinde ulei de caise 50 ml, ulei de argan 10 ml, unt delicios de fistic 50 gr, un sapun natural LOIS cu aroma de menta si o savoniera ceramica alba.

O colectie limitata de cadouri de cosmetice bio ambalate intr-un decorativ cos de rafie, marca Trio Verde.
Pe langa uleiul de argan, elixirul frumusetii pentru ten si par, uleiul organic de caise renumit pentru efectele sale antirid si hidratante, in cosul CADOU se gaseste si un sapun 100% natural fabricat manual, un sapun LOIS, o incantare pentru piele si o incantare pentru simturi. Cu aroma sa naturala de menta revigoreaza, stimuleaza circulatia si alunga obosela.

Nou in portofoliu TRIO Verde este si untul delicios de fistic, un adevarat tratament pentru piele acum in sezonul rece. Bogat în acizi grași, hidratează și catifelează pielea, având remarcabile calități de penetrare și absorbție.
Este o excelenta sursa de vitamina E necesara pentru mentinerea membranei mucoase la nivel celular si a pielii, protejand-o de actiunea radicalilor liberi.

Un alt potential cadou este o brosa, care poate fi purtata tot timpul anului -la un sacou, camasa sau adaugata la un lantisor. Pe www.mall.ecotrend.ro

Gasiti nenumarate variante de brose, tip trandafir din piele -roz, grena sau rosu, tip papion -crosetat sau din matase, tip floare de camp, fluture sau tip englezesc – in stil retro. Cateva imagini gasiti mai jos si le puneti cumpara de pe www.mall.ecotrend.ro la preturi cuprinse intre 10 si 50 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod