BEKO lansează noi tehnologii și produse inovatoare în cadrul IFA Berlin 2019

Beko, lider al pieței europene de electrocasnice, a anunțat lansarea celor mai inovatoare tehnologii și produse în cadrul IFA Berlin 2019, cel mai mare târg de electronice și electrocasnice. De la electrocasnice mici, la aparate frigorifice, mașini de spălat și până la tehnologia HarvestFresh, toate inovațiile Beko sunt proiectate pentru a contribui la îmbunătățirea stilului de viață al consumatorilor.

Beko și-a luat angajamentul de a dezvolta tehnologii inovatoare care contribuie la adoptarea unui stil de viață mai sănătos. Fie că vorbim de tehnologii noi, care păstrează valoarea nutrițională a alimentelor la cel mai înalt nivel, de electrocasnice care ne ajută să păstrăm casa curată, toate lansările Beko au ca scop și ușurarea vieții consumatorilor, dar și ocrotirea mediului înconjurător prin reducerea consumului de energie și risipei de apă.

HarvestFresh – tehnologia viitorului pentru menținerea calității nutriționale a alimentelor

Beko anunță în exclusivitate că, începând cu anul 2020, o parte dintre frigidere vor veni echipate cu tehnologia HarvestFresh, care contribuie la păstrarea aspectului și proprietăților fructelor și legumelor la fel ca în ziua în care au fost cumpărate.

Această nouă tehnologie se bazează pe puterea combinației de lumini în trei culori (verde, albastru și roșu) care imită timp de 24 de ore ciclul soarelui și lumina solară, astfel fructele și legumele sunt expuse unui mediu natural care le ajută să își mențină prospețimea. De asemenea, studiile au demonstrat că această tehnologie va ajuta la conservarea mai bună a nivelului de vitamine A și C din fructe și legume.  

Tot cu scopul de a contribui la păstrarea alimentelor proaspete pentru mai mult timp, dar și pentru a reduce cantitatea de alimente irosite, Beko a lansat EverFresh+, cea mai nouă tehnologie de refrigerare, care creează variații de temperatură în compartimentul destinat fructelor și legumelor pentru a reduce umiditatea obținută prin canalele de aer. Acest lucru oferă fructelor și legumelor o prospețime care durează până la 30 de zile, de trei ori mai mult decât în mod normal. Un compartiment special creează un mediu special pentru creșterea timpului de viață pentru fructe și legume, contribuind la un stil de viață sănătos.

Pe lângă păstrarea alimentelor proaspete în formă brută, Beko se concentrează și pe dezvoltarea de tehnologii ce contribuie la păstrarea nutrienților în timpul dar și după pregătirea preparatelor culinare.

Tehnologia inovatoare a storcătorului Beko Slow Juicer este capabilă să creeze sucuri și sorbeturi pline de vitamine. Diferit de storcătoarele obișnuite care taie fructele cu lamele de metal, conducând către o oxidare mai rapidă, Slow Juicer-ul zdrobește fructele și legumele cu 60 RPM pentru a obține cu 80% mai multe vitamine și cu 15% mai mult suc decât un storcător obișnuit.

Pierderea nutrienților din cauza oxidării este una dintre cele mai mari provocări în momentul în care folosim un blender. Beko Vacuum Blender rezolvă această problemă prin eliminarea aerului din recipient înainte de a porni aparatul. Acest lucru duce la păstrarea și reținerea nutrienților în sucuri pe timp îndelungat și facilitează pregătirea sucurilor cu o noapte înainte și consumul lor la fel de proaspete a doua zi dimineață.

Beko Soup Maker asigură versatilitate prin cele 5 programe presetate: de la supe și sosuri cu o consistență mai groasă sau mai ușoară, la smoothie-uri, funcția pentru gheață și funcția de auto-curățare. Mai mult, Beko Soup Maker păstrează supa caldă până la 40 de minute după ce aceasta a fost pregătită, asigurând o temperatură optimă pentru servire.
De asemenea, sistemul prietenos al aparatului Beko Soup Maker ajută la gătirea supei perfecte de fiecare dată.

Cuptorul CombiSteam promite mese mai sănătoase și gustoase prin puterea aburului

Tehnologia unică a cuptorului Beko CombiSteam este perfectă pentru a crea feluri de mâncare rapide și sănătoase. Incorporând cuptorul cu abur și unul obișnuit, obținem un cuptor multifuncțional care se adaptează perfect fiecărui stil de gătit, fie că vorbim de un pui suculent, de un pește gătit la abur sau mai crocant, sau de o pâine pufoasă făcută în casă.  Oferind un mod mai sănătos de a găti prin puterea aburului, cu ajutorul gamei Beko se pot crea mese delicioase și sănătoase pentru întreaga familie.

AutoDose și AquaTech® îți păstrează casa curată având grijă de costurile tale și de mediul înconjurător


Pentru o curățare fără efort, tehnologia Beko AutoDose depistează murdăria de pe vase sau haine și încarcă automat în dispenser cantitatea potrivită de detergent și balsam. Trebuie doar ca rezervorul pentru detergent al mașinii de spălat să fie plin, iar aceasta își va alege cantitatea optimă de care are nevoie la fiecare spălare.
Nu o dată s-a întâmplat să fim nevoiți să așteptăm finalizarea ciclului de spălare a hainelor și să pierdem timp prețios pe care l-am fi putut dedica pasiunilor noastre. Mașina de spălat Beko AquaTech® reduce la jumătate timpul de spălare prin valorificarea puterii naturale a apei, grație noului design al cuvei. Această mașină de spălat se asigură că rufele sunt atinse de detergent pentru o spălare optimă și delicată.






 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod