Bebelușii activi și mămicile fericite încep ziua cu Milupa Bună Dimineața

Milupa lansează pe piață noile punguțe de cereale Bună Dimineața, deosebit de gustoase și la prețuri prietenoase! Punguțele de cereale Milupa Bună Dimineața sunt indicate pentru începutul diversificării deoarece sunt disponibile în formate de 170g și 180g la prețuri avantajoase. În plus, au numeroase beneficii: de la gustul delicios și textura delicată, potrivită pentru burtica bebelușilor, până la rapiditatea cu care se prepară, cu ajutorul laptelui matern sau al formulei de lapte preferată de cel mic.
Milupa Bună Dimineața sunt cerealele ideale pentru masa de dimineața a bebelușului.

Cerealele Milupa Bună Dimineața sunt adaptate fiecărei vârste, fiind disponibile în 5 variante gustoase:

Milupa Buna Dimineata, piure de orez – de la prima lingurita
Milupa Bună Dimineața, orez cu fructe de pădure - de la 6 luni
Milupa Bună Dimineața, orez și pere – de la 6 luni
Milupa Bună Dimineața, orez și piersici – de la 6 luni
Milupa Bună Dimineața, mere și prune – de la 8 luni

Cerealele Bună Dimineața beneficiază de expertiza Milupa, o marcă de succes cu peste 90 de ani de experiență mondială în dezvoltarea alimentelor de înaltă calitate pentru bebeluși.
Diversificarea alimentației este una dintre perioadele cele mai importante pentru bebeluși, ținând cont de faptul că nutriția precis adaptată în primele 1000 de zile este esențială pentru dezvoltarea echilibrată și armonioasă a micuțului.
Este cu siguranță și o etapă dificilă, cel mic devenind foarte mofturos. Pentru ca această perioadă să devină una placută, dar și plină de beneficii pentru amândoi, Milupa lansează noile punguțe de cereale Buna Dimineața.

Încercați și voi cele 5 variante de punguțe de Cereale Milupa Bună Dimineața pentru a vă convinge cât de gustoase sunt.
Acestea sunt disponibile vânzării și online, pe www.clubmilupa.ro.

Începerea diversificării alimentaţiei bebeluşului se face numai la recomandarea medicului pediatru. OMS recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni şi continuarea acesteia în paralel cu iniţierea diversificării.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod