Beautiful mama – eveniment de vară pentru mămici

În cadrul proiectului ”Creative Brands Hub” al agenției de marketing și PR, Creative Ideas, Ropharma a readus în atenția clienților din România 2 suplimente alimentare esențiale pentru orice femeie pe timul verii: Nutradose Beauty și Nutradose Detox. Datorită conceptului evenimentului “Beautiful Mama” în cadrul aceleiași întâlniri mămicile au primit informații legate despre Vitaprim 3 Junior, formulă specială pentru copiii de peste un an ce asigură dezvoltarea normală a copilului conform standardelor și normelor internaționale impuse.

Gama Nutradose conține 5 formule exclusive care oferă organismului diferite beneficii:Nutradose Detox elimină retenția de apă din organism, Nutradose Beauty îmbunătățește microcirculația și reducerea semnelor de îmbătrânirea pielii, Nutradose G-tonic oferă mai multă energie în perioadele de efort intens, Nutradose Relax scade simtomele asociate stresului, Nutradose Digest asigură confortul digestiv, ameliorând tulburările gastro-intestinale asociate unei digestii lente.

În cadrul întâlnirii, reprezentanta Ropharma, Florența Crețu, a prezentat produsele Nutradose Beauty și Nutradose Detox ca fiind potrivite pentru femeile ce își doresc să lupte împotriva îmbătrânirii pielii și mai ales ce își doresc să facă o cură de detoxifiere la începutul verii: „Femeile ce își doresc ca la începutul verii să arate în formă sau vor ca pielea lor să rămână fermă și strălucitoare pot face o cură de minim 10 zile de Nutradose Detox sau Nutradose Beauty, formule exclusive ce au la bază extracte standardizate prin formule inovatoare.

Vitaprim 3 Junior este o formulă îmbogățită cu colostru liofilizat, lactoferină și Bifidpbacterium BB-12 recomandat copiilor peste 1 an.

Vitaprim 3 Junior este asemănător laptelui matern (aminoacizi, raport corespunzător cazeină/proteină, carbohidranți ușor absorbabili). Formula este conformă cu standardele și normele internaționale impuse și este adaptată tuturor perioadelor de dezvoltare ale copilului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod