Barbatii care urasc femeile si femeile care ii iubesc

Ce faci atunci cand partenerul de viata vrea sa detina controlul asupra vietii si comportamentului tau, sa te intimideze si sa te tina din scurt? Este o intrebare pe care si-o pun foarte multe femei, cateodata mai tarziu decat ar trebui, dupa ce relatia a luat-o deja intr-o directie gresita. Dar specialistii au solutii!

Dr. Susan Forward, terapeut de renume, le-a deschis atat femeilor, cat si barbatilor ochii catre o lume cladita pe incredere, forta spirituala si independenta in plan emotional, prin activitatile, emisiunile radiofonice si cartile ei.
“Barbatii care urasc femeile si femeile care ii iubesc” este un bestseller vandut in peste 2 milioane de exemplare, ocupand locul 1 in clasamentul realizat de New York Times.

Cartea reprezinta o lectura obligatorie pentru femeile implicate in relatii problematice, ai caror parteneri trec des de la tandrete la furie, le invinuiesc pentru tot ce nu merge bine in cuplu, le indeparteaza de oameni sau activitati importante pentru ele sau sunt extremi de gelosi si posesivi. Orice femeie care are o relatie de lunga durata cu un misogin a renuntat la o parte din fiinta ei pentru a pastra linistea in camin.
“Daruind, ajutand si sprijinind, ele isi creeaza singure iluzia puterii si tariei. In toate femeile exista o urma de eroism; ele se innobileaza prin salvarea partenerilor, fiindca ei vor deveni persoane diferite, cu ajutorul lor.” Insa nu aceasta este solutia. Important este sa nu iti dispretuiesti activitatile si interesele care iti fac placere, sa iti pastrezi caracteristicile. Nimic nu este mai eliberator si mai energizant decat legamantul de a fi buna cu propria persoana. O relatie toxica poate consuma nespus de multa energie, tensiunea si conflictul fiind istovitoare.


Dr. Susan Forward ne ajuta sa intelegem din diferite povestiri de viata cum se manifesta comportamentul eronat al partenerului de viata si cum putem iesi din cercul vicios, cum ne putem vindeca suferinta si cum ne redobandim respectul de sine, precum si cum putem reface relatia de cuplu si descoperi adevarata dragoste.

Gasesti cartea “Barbatii care urasc femeile si femeile care ii iubesc” pe BookLand, acum cu 20% reducere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod