Bagajul de vacanță cu bebelușul

O dată cu sosirea vremii frumoase a început și perioada vacanțelor. Și ce faci când ai un pui mic, dar nu vrei să renunți la o plimbare pe plajă sau la munte?
Dacă ai un bebeluș, asta nu înseamnă că vacanțele tale trebuie să dispară. Noi ne-am gândit la un “starter kit” pentru vacanțe alături de cei mici, care include câteva lucrușoare esențiale ce îți vor face vacanța mai ușoară și relaxantă. Hai să vedem ce avem de luat cu noi!

În primul rând, înainte de a porni la drum, în cazul în care călătorim cu mașina trebuie să ne asigurăm că avem un scaun auto confortabil și mai ales sigur. În ziua de astăzi, când traficul este din ce în ce mai aglomerat, iar mașinile circulă cu viteză, nu ne permitem să punem viața și sănătatea celor mici în pericol. Scaunul auto este recomandat să fie unul rear-facing, adică care să fie utilizat în poziția cu spatele la sensul de mers. Rear-facingul prelungit nu este doar o modă, ci o metodă care ne menține copii în siguranță pe o durată cât mai lungă de timp, recomandat este până la 4 ani.
Varianta noastră preferată este scaunul auto Nuna REBL Plus. Scaun auto cu rezultate foarte bune la testul de siguranță ADAC.

Acum că am rezolvat problema drumului și am ajuns cu bine la destinație vom avea nevoie de un cărucior care să fie ușor și compact pentru a putea explora lumea din jur. În momentul în care ne plimbăm pe o plajă, prin centrul vechi al unui oraș sau chiar printr-o stațiune montană, plimbarea cu bebe este diferită de cea cu care noi ne-am obișnuit deja. El poate nu a învățat să meargă încă, sau chiar dacă a învățat nu va putea face față plimbărilor lungi. Cea mai simplă metodă este să avem cu noi un cărucior ușor și compact.

Recomandarea noastră este căruciorul Pact sau Pact Lite de la Joie, care are doar 6 kg, respectiv 5.5 kg.
Un plus al acestor cărucioare este faptul că se pliază într-o formă compactă, ca o geantă, cu bretea care permite purtarea lor pe umăr.

Cu toții știm că un bebeluș implică multe obiecte în plus precum: jucărioare, scutece, suzete, sticluțe, etc. Viața alături de cei mici nu e mereu cea mai organizată, dar gențile de la Babymoov, ne pot ajuta. Acestea sunt încăpătoare și bine compartimentate, iar acesoriile sunt exact ceea ce avem nevoie: Salteluță pentru schimbat, gentuță termică pentru sticluțe, husă pentru suzetă și compartiment pentru hăinuțele murdare. Pentru noi geanta multifuncțională, de la Babymoov este salvatoare.

După ce ne-am plimbat, am păpat, ne-am schimbat ajungem și pe plajă sau în natură. Un moment de relaxare și o gură de aer proaspăt, știind că cel mic este în siguranță.
De pus în bagaj este țarcul Pop ‘N’ Play, de la Summer Infant, în care poți pune o salteluță și câteva jucărioare. Suficient cât să îl țină pe bebe fericit, atent și mai ales în siguranță. Doar pentru că ai un copilaș mic asta nu înseamnă că nu te poți bucura de o vacanță sau că trebuie să te întorci mai obosit decât ai fost când ai plecat.

La finalul zilei după ce am explorat și ne-am relaxat ne întoarcem la hotel pentru un somn dulce și odihnitor. Mai obosit decât noi cu siguranță este cel mic, iar el are cea mai mare nevoie de culcușul lui. Pătuțul pliabil Nuna Sena este cel care salvează situația! Se deschide într-o clipită, și e ușor de transportat în geanta lui.

Hai să facem o recapitulare! Ce include acest „starter kit” pentru vacanțe alături de bebe? În primul rănd un scaun auto pentru drum, un cărucior ultra-ușor, pentru a putea explora lumea, o geantă cu multe buzunare și accesorii, un țarc de joacă pentru câteva momente de libertate pentru părinți și în final un pătuț pliabil pentru un somn odihnitor.

Doar pentru că acum ai un bebeluș asta nu înseamnă să renunți la o vacanță frumoasă.
Orice problemă are o soluție, iar noi am găsit varianta cea mai bună pentru a te putea bucura din plin de vacanță alături de cei mici.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod