Bacon Clubhouse revine la McDonald’s

McDonald’s readuce în restaurantele din toată țara sandvișul Bacon Clubhouse cu pui sau cu vită. Între 24 februarie – 6 aprilie, pasionații de burgeri sunt așteptați să retrăiască experiența Bacon Clubhouse în fiecare dintre cele 68 de restaurante din România.
Bacon Clubhouse, burgerul creat, nu făcut, revine în restaurantele McDonald’s, în ediție limitată, până pe 6 aprilie. Lansarea din 2016 a avut rezultate remarcabile, iar burgerul Bacon Clubhouse este produsul preferat al clienților McDonald’s din toată țara: 500.000 de burgeri au fost vânduți pe toată durata campaniei si 8 milioane de clienți au vizitat restaurantele în luna martie 2016, cu 16% mai multi față de aceeași lună în 2015.

Anul acesta, sandvișul Bacon Clubhouse este servit în tăvițe special create pentru burgerul vedetă, oferind o experiență complet nouă pentru clienții restaurantelor McDonald’s.

Povestea Bacon Clubhouse începe cu un ingredient vedetă - chifla pufoasă, arămie.
Acțiunea e completată de o felie generoasă de carne de vită sau pui, de sosul special, brânza cheddar, legumele proaspete (roșii, salată, inele de ceapă roșie), la care se adaugă felii de bacon rumenit, rezultând astfel rețeta inedită care a cucerit încă de anul trecut pasionații de burgeri.

Începând cu 24 februarie, cele două sandvișuri Bacon Clubhouse cu vită și pui au revenit, în ediție limitată, doar la McDonald’s.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod