BabyMOG, o colectie speciala de fine jewellery pentru momentele pretioase din primii ani de viata

Bijuteriile cu insemnatate sunt acelea care de-a lungul anilor iti spun cu gratie povestea si iti amintesc de clipele care odinioara te-au facut sa zambesti din instinct sau care ti-au umplut inima de bucurie. Iar pentru ca primele bijuterii isi gasesc intotdeauna un loc aparte in caseta cu amintiri, MOOGU lanseaza o colectie de fine jewellery pentru bebelusi si copii - BabyMOG, menita a insoti momentele pretioase din primii ani de viata.

Dincolo de latura estetica de o simplitate si de o eleganta cuceritoare, specifica creatiilor de lux, Andreea Mogosanu si-a dorit ca prin linia BabyMOG sa stabileasca un nou reper in arealul bijuteriilor “miniaturale” , mizand pe ceea ce se numeste “meaningful design”.

Mai precis, cercei si bratari pe care orice copil ar alege sa ii poarte, independent de preferintele si gusturile parintilor, si care transmit acea caldura si autenticitate proprie pieselor manufacturate in serii mici si cu aplecare inspre actul creativ.

Colectia de cercei din aur de 14 k galben, rose sau alb este alcatuita din opt modele realizate cu migala si cu multa dragoste in atelierul de creatie si abordeaza forme pe cat de simple si de comod de purtat (sistemele de prindere sunt concepute special pentru usurinta si rapiditate in utilizare, dar si pentru a preintampina eventualele pierderi accidentale), pe atat pe elaborate prin prisma detaliilor ascunse – diamante de cate 1mm ce isi releva stralucirea discreta, aproape magica: cercei in forma de fluture, stea si inima, cercei rotunzi simpli sau punctati de cate un mic diamant, precum si clasicii cercei “tortita” incrustati cu diamante albe.   

Aceeasi finete a lucraturii in aur este transpusa si in design-ul bratarilor, pus in valoare de cele doua laitmotive ale colectiei – inima si diamantele.

Bratarile pentru copii sunt ajustabile si atat pe modelele cu placuta fixa, cat si pe cele tip charm, pot si gravate initialele sau alt element menit sa personalizeze bijuteriile. De asemenea, in functie de preferinte se poate opta pentru aur de 14k galben sau roz.

BabyMOG inseamna piese fine, minimaliste, cu design rafinat si purtabil, realizate exclusiv din aur si innobilate de diamante naturale. Alaturi de celelalte linii de fine jewellery MOOGU, colectia BabyMOG va fi completata treptat cu noi modele menite sa confere un plus de farmec primelor capitole de viata.

Bijuteriile MOOGU sunt disponibile online pe https://moogustore.com/, in showroom-ul MOOGU (Str.

Ion Brezoianu, nr.4, et.2) si in concept-store-ul Molecule-F - https://www.molecule-f.ro/.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod