Axion stabilește un nou standard pentru spălarea vaselor, cu noua formulă îmbunătățită 4 în 1

Colgate-Palmolive România a lansat o nouă gamă de detergent lichid Axion, cu formula inovatoare 4 în 1 și un design atractiv. Noul Axion este atât de eficient încât o singură sticlă de 750 de mililitri poate spala până la 6.000 de vase!

Axion 4 în 1 este disponibil în două sortimente: Maxi Strălucire, în ambalaj verde, și Prospețime de lămâie, în ambalaj galben.

Maxi Strălucire curăță vasele și le oferă un luciu de durată, aproape fără efort. Sortimentul Prospețime de lămâie îndepărtează rapid grăsimea de pe farfurii și, în plus, le dă un parfum plăcut și discret.
Cât ai zice „Axion”, vasele vor fi strălucitoare, degresate, fără reziduuri și mirosuri neplăcute, datorită formulei îmbunătățite 4 în 1.

Mai mult, o sticlă de 750 de mililitri este atât de eficientă încât poate spala până la 6.000 de farfurii, în timp ce sticla de 500 de mililitri, poate spăla până la 4.000 de farfurii!


Noul Axion 4 în 1 este perfect pentru cei care își doresc cele mai eficiente produse care să îi ajute să desfășoare activitățile casnice într-un timp scurt, în așa fel încât să le rămână mai mult timp liber pentru cei dragi și activitățile preferate.


Pentru pielea delicată a mâinilor, Axion Balsam cu extracte de Aloe Vera, formulă testată dermatologic, este alegerea ideală.

Clienții care folosesc în mod obișnuit Axion Balsam se vor bucura acum de detergentul lor de vase preferat într-un nou ambalaj.


Cu Axion, spălarea vaselor este distractivă și orice membru al familiei poate fi implicat, pentru că este rapid și eficient: îndepărtează cele mai dificile pete de grăsime întărită, lăsând vasele perfect curate, într-un timp scurt şi cu un efort minim.



 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod