AVINCIS lansează trei sortimente din gama VILA DOBRUȘA cu etichetă nouă

AVINCIS, producătorul de vinuri premium din România, care îmbină tradiția cu modernitatea, lansează, din iunie, trei dintre cele cinci vinuri din gama AVINCIS VILA DOBRUȘA cu o nouă etichetă, care redă perfect spiritul podgoriei: cupajul roșu Merlot & Negru de Drăgăşani, cupajul alb Pinot Gris, Tămâioasă Românească & Fetească Regală și Rosé - Cabernet Sauvignon.

Etichetele, concepute grafic de editura Baroque Books & Arts și ilustrate de Cristiana Radu, reflectă, prin joc și culoare, specificul domeniului de la Drăgășani: tradiția, natura, familia, modernitatea, arta oenologică și basmul.
Noile vizualuri oglindesc perfect cine suntem noi, într-o manieră modernă și ludică, dar și cu accent pe tradiție.

Tot ce cuprinde eticheta veți regăsi și în viața reală pe domeniul Vila Dobrușa, unde producem aceste vinuri de calitate, dar la prețuri accesibile și care se găsesc în lanțurile de retail din întreaga țară. Gama AVINCIS VILA DOBRUȘA este companionul potrivit la orice oră și la orice tip de eveniment în familie, iar noile etichete spun această poveste a simțurilor, în care verdele odihnitor al pădurii și al frunzelor de viță se împletește cu respirația binefăcătoare a Oltului și cu viața neprihănită a animalelor care se bucură și ele de domeniul Vila Dobrușa.
Toate aceste elemente reprezintă o sursă valoroasă de inspirație în crearea vinurilor AVINCIS VILA DOBRUȘA
”, a declarat Andreea Micu, asociată a cramei AVINCIS.

Din gama AVINCIS VILA DOBRUȘA mai fac parte alte două vinuri proaspete și ușor de băut, provenind din soiuri foarte bine adaptate podgoriei Drăgășani: Vila Dobrușa - Cabernet Sauvignon și Vila Dobrușa - Sauvignon Blanc. Vinurile din gama AVINCIS VILA DOBRUȘA pot fi găsite în hypermarket-urile Auchan, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Metro, Real, Selgros, dar și online pe www.finestore.ro , www.beicevrei.ro , www.marvin-wineshop.ro , www.foxwines.ro , www.bemag.ro , www.winerepublic.ro , www.wine-boutique.ro ; www.vinexpert.ro , www.lovewine.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod