ASTI MARTINI®, CADOUL TĂU CREATIV PENTRU O OCAZIE SPECIALĂ

Cel mai bun cadou pe care îl poţi oferi este chiar unul creat de tine. Mulţumită ediţiei speciale Asti MARTINI® vin spumant, cadoul tău va fi excepţional şi plin de stil. Încântă-i pe cei dragi şi arată-le ce simţi prin dedicaţii personale şi desene create de către tine cu pixul roşu ataşat de sticlă. Sticla ta de Asti MARTINI® spune mai mult decât o mie de cuvinte. Exprimă-ţi sentimentele şi împărtăşeşte-le!
TRANSFORMĂ FIECARE OCAZIE ÎNTR-UNA SPECIALĂ

Crăciunul, seara de Revelion sau orice altă ocazie sunt perfecte pentru a dărui ceva celor dragi ţie. Ce face ca un cadou să fie cu adevărat special? Ar trebui să aibă o scânteie ce îl face unic, să fie personal şi să fie creat de tine. Acum, cu ediţia limitată de sticle Asti MARTINI® albe, cu un pix roşu ataşat, poţi crea un cadou excepţional şi personalizat cu dedicaţiile tale.

ÎNCEARCĂ MARTINI® ASTI LIMITED EDITION

MARTINI® Asti este un vin spumant dulce, foarte bine echilibrat, produs în nord vestul Italiei, în regiunea Piedmont.
Strugurii Moscato Bianco sunt presaţi rapid şi fermentaţi o dată, procedeu ce asigură un nivel scăzut de alcool. Acest procedeu ajută şi la retenţia dulceţei naturale şi a parfumului cu nuanţe de strugure, pepene şi piersică. MARTINI® Asti complementează ideal brânza cu mucegai albastru, fructele proaspete, ciocolata şi deserturile – de la produsele de patiserie şi tarte, până la deserturi servite cu îngheţată proaspătă. Serviţi MARTINI® Asti rece pentru a sărbători orice ocazie cu prietenii!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod