Aspiri ușor și eficient, garantat 5 ani!

E plăcut să ai o casă curată și ți-ai dori să nu aloci atât de mult timp pentru acest lucru? Rowenta îți vine în ajutor cu o gamă de aspiratoare ultraperformante, care transformă aspirarea într-o sarcină ușoară, ca o plimbare. În plus, ai acum 5 ani la dispoziție să testezi aspiratorul și să îți demonstreze calitățile sale.

Ce trebuie să faci? Trebuie doar să cumperi în perioada 27 mai 2015 – 31 decembrie 2015 orice aspirator din gama Silence Force, Air Force, Ergo Force Cyclonic și X-Trem Power participante în campanie și beneficiezi de 5 ani garanție*.

O garanție extinsă de 3 ani pentru că votul tău de încredere este important pentru Rowenta.
Alege unul dintre modelele de aspiratoare Rowenta potrivite nevoilor tale!

Dă volumul aspirării la minim cu Silence Force Extreme! Acest aspirator are un nivel de zgomot extrem de redus, ca să te bucuri de sunete mai plăcute decât al unui motor de aspirator. Mai puțin zgomot, dar mai multă putere ca să aspire eficient și fără efort de pe  orice suprafață, chiar și părul de animale. În plus, este și Eco Efficient, permițându-ți să reduci consumul de energie la jumătate, menținând aceeași performanță, datorită motorului de înaltă eficiență și fluxului de aer optimizat.

Uită de grija cablului de la aspirator cu Airforce Extreme Lithium RH887101! Airforce Extreme Lithium este aspiratorul vertical care oferă performanța extremă pe toate tipurile de podele.
Pătrunde ușor și în spațiile înguste, are un nivel ridicat de absorbție a prafului datorită periilor rotunjite și, fiind prevăzut cu flapsuri laterale ce înconjoară capul de aspirație, șterge podeaua în timpul aspirarii.  Bateria se reîncarcă în 10 ore și dispune de un indicator care îți precizează timpul rămas până când trebuie să o reîncarci. Cu alte cuvinte, aspiri ușor, fără să te încurci în fire!

Cu X-trem Power Cyclonic RO6245 nu trebuie să mai schimbi sacul, pentru că nu are nevoie de unul. Aspiratorul deține un recipient de praf cu o capacitate de 2,75 L, ușor de demontat și de transportat, facilitând golirea acestuia. Sistemul Cyclonic separă particulele de praf din aerul aspirat, iar peria de înaltă performanță asigură o bună curățare a suprafețelor.
În plus, este prevăzut cu o protecție antișoc pentru a evita deteriorarea corpurilor de mobilă.

Aspiră mai confortabil cu Ergo Force Cyclonic RO6743! Tot fără sac, dar cu un design ergonomic, care asigură mai mult confort, si cu un nivel de zgomot mai scăzut, Ergo Force Cyclonic RO6743 este un aspirator extrem de eficient, dispunând de patru duze speciale de aspirare, care îi permit să pătrundă în spații înguste, să curețe eficient parchetul și covoarele, mulându-se pe particularitățile fiecărei suprafețe.

Bucură-te mai mult timp de tehnologiile inovative care îți vor face viața mai ușoară și mai confortabilă!

*2 ani garanție internațională Rowenta + 3 ani service extins // ** Garanția extinsă de 3 ani se aplică numai pe teritoriul României, exclusiv pentru modelele: RO57xxOA, RO59xxOA/EA, RO64xx, RO83xx, RH8xxx, RO67xxEA si RO62xx.

Garanția extinsă se va acorda pe baza facturii de achizție si a certificatului de garanție internațional.
Mai multe detalii și regulamentul campaniei pe www.extendedservice.rowenta.com
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod