Aspirator ErgoEasy de la Electrolux

Stiai ca 90% dintre consumatori nu-si pot aminti care sac este cel potrivit pentru aspiratorul lor?
Stiai ca 90% dintre consumatori nu-si pot aminti care sac este cel potrivit pentru aspiratorul lor? In mod obisnuit, aparitia unui nou tip de aspirator pe piata inseamna si aparitia unui nou tip de sac, asa ca gasirea celui corect poate deveni o sarcina dificila si deloc placuta. Pentru ca timpul tau e pretios, Electrolux a dezvoltat pentru tine mai multe tipuri de aspiratoare fara sac, cu tehnologii performante, care fac din curatenia casei o treaba rapida si usoara, fara batai de cap.

 Exista multi factori care influenteaza alegerea tipului de aspirator pe care ar trebui sa il cumperi.
Ai de ales intre o gama larga de modele, iar alegerea ar trebui facuta in functie de tipul de locuinta pe care il ai, obiceiurile si bugetul tau. Cu toate acestea, tot mai multe persoane sustin ca cel mai igienic mod de a aspira este folosind un aspirator fara sac. Electrolux iti explica avantajele acestora: nu e nevoie sa schimbi sacul: economii de bani si de timp; putere de aspirare mai mare, datorita tehnologiei ciclonice; anti-alergic si fara mirosuri neplacute; aspirare fara intrerupere, pentru mai mult timp; recipient mare pentru praf. 

 Pentru cei care nu dispun de mult spatiu, Electrolux a creat aspiratoarele fara sac ErgoEasy.
Extrem de compact si usor de folosit, ErgoEasy este simplu de manevrat si de depozitat. In plus, dispune de o perie retractabila pentru praf, depozitata in interiorul aspiratorului. Aspiratorul fara sac ErgoEasy de la Electrolux poate fi gasit in magazinele de specialitate la pretul recomandat de vanzare incepand de la: 385 lei. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 29 Apr 2012, 17:51
    Felicitari

    Ce bine ca a evoluat tehnologia si apar lucruri micute.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod