Aspirator Electrolux - Ergorapido cu tehnologia BRUSHROLLCLEAN

Noul Ergorapido 2in1, cu tehnologia BRUSHROLLCLEAN™, raspunde unei probleme la care niciun alt producator de aspiratoare nu a gasit rezolvare. Prin functia inovativa si unica de curatare a periei, dezvoltata de Electrolux, scamele si firele incalcite sunt maruntite cu ajutorul unor lamele si aspirate in recipientul pentru praf.
Noul Ergorapido 2in1, cu tehnologia BRUSHROLLCLEAN™, raspunde unei probleme la care niciun alt producator de aspiratoare nu a gasit rezolvare. Prin functia inovativa si unica de curatare a periei, dezvoltata de Electrolux, scamele si firele incalcite sunt maruntite cu ajutorul unor lamele si aspirate in recipientul pentru praf. Datorita acestei tehnologii, poti uita de timpul pierdut si de neplacerea cauzata de curatarea manuala a parului, inclusiv a celui de animale, care se blocheaza, la alte aspiratoare, in perie.

Date tehnice: fara fir si cu baterie reincarcabila; 2 in 1, cu dispozitiv manual de curatare a altor suprafete; aspirare excelenta a prafului si performanta de lunga durata datorita tehnologiei pe baza de Litiu (la anumite modele); cap de rotatie la 180 de grade pentru o  manevrabilitate excelenta; proiectat pentru a fi depozitat la vedere; usor si versatil; sistem cyclonic, fara sac.
Ergorapido® cu tehnologia BRUSHROLLCLEAN™ este disponibil in magazinele de specialitate din luna aprilie, la un pret recomandat de 679 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod