Aspiratoarele UltraOne de la Electrolux, pe primele doua pozitii in topul Asociatiei pentru Protectia Consumatorului

Asociatia pentru Protectia Consumatorului a realizat un studiu al aspiratoarelor, plecand de la fluxul de aer inregistrat, prin analizarea a 118 produse de pe piata din Romania, de la companii diferite. Conform rezultatelor, aspiratoarele UltraOne de la Electrolux se afla pe primele doua pozitii, in fruntea clasamentului.
Studiul Asociatiei pentru Protectia Consumatorului a constat in realizarea unor teste amanuntite asupra modalitatii de aspirare a celor 118 produse aflate pe piata. Ca urmare a realizarii testelor privind fluxul de aer absorbit de aspiratoare, s-a constatat ca primele doua produse din top sunt aspiratoarele Electrolux: UltraOne UOORIGINDB, cu un flux de aer de 42.9 dm3/s, si UltraOne UOORIGINWR, cu un flux de aer de 42.9 dm3/s. Fluxul de aer reprezinta cantitatea de aer pe care o absoarbe un aspirator si se masoara in decimetri cubi pe secunda.
Cu cat fluxul de aer este mai ridicat, cu atat creste si putere de absorbtie a aspiratorului si este astfel mai eficient pentru consumator.

Studiul citat face parte dintr-un proiect de monitorizare a produselor si serviciilor comercializate pe piata romaneasca, derulat de InfoCons in cadrul consortiului I.C.R.T. - International Consumer Research & Testing pentru produse si servicii la standarde europene, pentru ca alegerea cetateanului consumator sa fie facuta in cunostinta de cauza. Rezultatele complete ale studiului pot fi consultate pe site-ul InfoCons.


Despre aspiratoarele UltraOne de la Electrolux


Cu o putere de pana la 1250W, aspiratoarele din gama UltraOne au fost desemnate „cele mai bune in teste” dintre aspiratoarele Electrolux, fiind recunoscute pentru capacitatile eficiente de aspirare. Aspiratoarele UltraOne sunt proiectate pentru a curata usor in toate colturile camerelor, datorita rotilor moi si a sistemului Multi Room System, alcatuit din 3 clame de parcare flexibile, un filtru usor de schimbat si un cablu de 12 m.

Aspiratoarele UltraOne de la Electrolux sunt dotate cu o perie AeroPro 3 in 1, care permite adaptarea in functie de spatiile aspirate.
Intr-un singur accesoriu beneficiezi de o perie, o duza pentru spatii inguste si o duza pentru tapiterie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod