ARTISTUL, ÎN PIELEA LUI INIESTA

Andrés Iniesta avea 12 ani atunci când scouterii l-au invitat la faimoasa academie a Barcelonei, La Masia. La scurt timp după ce s-a alăturat clubului, Pep Guardiola a spus despre el “Puștiul ăsta o să ne scoată pe toți la pensie”.

Iniesta a devenit rapid o figură permanentă la mijlocul terenului, ajutând clubul să câștige o serie impresionantă de trofee, printre care opt titluri La Liga și patru trofee de Liga Campionilor. Alături de naționala Spaniei, Iniesta a câștigat de două ori Campionatul European și a înscris golul victoriei în finala Campionatului Mondial din 2010.


În spatele paselor, ale mișcărilor pline de grație, ale distincțiilor și trofeelor primite, se ascunde o persoană inteligentă și grijulie care, până acum, a lăsat ca picioarele sale incredibil de talentate să vorbească în locul lui.


Cartea Artistul.

În pielea lui Iniesta conturează un autoportret plin de viață al maestrului Spaniei prin intermediul propriilor sale cuvinte, dar și ale antreprenorilor, coechipierilor, adversarilor, prietenilor și familiei. Rezultatul este unul mai mult decât interesant, este de-a dreptul fascinant.


Când alegi o carte deschizi o lume. Nouă, plină de provocări, momente de suspans, drame și eșecuri, dar și clipe de emoție pură, glorie și triumf. Niciodată nu știi ce se va întâmpla, însă e minunat să te scufunzi în ea, fără nicio idee despre ceea ce îți va oferi.

Sau despre eroul pe care îl vei descoperi. Sau eroina pe care o vei îndrăgi și cu care te vei identifica.


Cărțile Preda Publishing sunt cărți dedicate eroului din tine. Am început cu eroii sportului și continuăm cu eroii fictivi care ne fac să visăm cu ochii deschiși, ne inspiră și ne deschid porțile unei noi realități, una pe care de multe ori nu o cunoșteam.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod