Ariel 3in1 PODS și cea mai mare cină în alb din Romania

întreaga lume, în ultimii 30 de ani. Pentru prima dată, anul acesta, la finalul lunii august, centrul Bucureștiului a găzduit evenimentul Diner en Blanc, un picnic luxos, cu un cod de îmbrăcăminte foarte strict: alb impecabil. Sute de ținute albe au completat cu succes decorul glam al evenimentului. Originalitatea și creativitatea invitaților au fost atracția serii, iar buna dispoziție a plutit în aer. Ariel 3in1 PODS a sărbătorit alături de invitați o seară de un alb impecabil.


Oaspeții au avut ocazia să păstreze drept amintire fotografii realizate în decorul din studioul Ariel. De asemenea, ambasadorul brandului, Chef Sorin Bontea, a întâmpinat invitații în Spațiul Ariel, luând apoi cina alături de ei. Seara a fost presărată cu surprize, invitații s-au simțit extraordinar, iar petele rămase în urmă au fost lăsate în grija lui Ariel 3in1 PODS.  Ariel revoluționează curățarea și îngrijirea țesăturilor prin noul Ariel 3in1 PODS, primul detergent cu trei compartimente care acționează împreună pentru a curăța, a îndepărta petele și a oferi strălucire hainelor.
Totul într-o singură capsulă.

Tehnologia revoluţionară Fiber Science în trei pași

La fel ca și pielea, hainele au nevoie de îngrijire și atenție, iar provocarea e cu atât mai mare cu cât se pare că, dacă luăm în considerare diversitatea ţesăturilor și a petelor, greutatea totală a hainelor de spălat şi calitatea apei, ne confruntăm cu peste 900 de combinații de rufe de spălat.  Experții P&G Fabric Care au îmbinat inspiraţia şi expertiza în produse pentru îngrijirea părului şi a pielii cu studii realizate la nivel mondial cu privire la relaţia consumatorilor cu hainele lor și au creat o tehnologie care a revoluţionat categoria de produse pentru îngrijirea țesăturilor: Fiber Science în trei pași: curățare, îndepărtarea petelor, strălucire.
Ariel 3in1 PODS este disponibil pe piață acum și în varianta Lavandă.  


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod