Arctic te inspiră să profiţi de vacanță

Sfârşitul verii se apropie cu paşi repezi şi tot ce îţi doreşti în acest moment este să profiţi din plin de timpul rămas.
Fie că îţi petreci ultimele zile ale lunii august acasă, alături de cei dragi, fie că plănuieşti o mini-vacanță, combina frigorifică Arctic No Frost AK366NFX are grijă să păstreze pentru tine alimentele proaspete.

Acum te poţi bucura mai mult de vacanţă pentru că grija dezghețării periodice a combinei frigorifice e de domeniul trecutului, grație sistemului de răcire Eco Frost Free. Te vei bucura de prospețimea îndelungată a alimentelor din frigider cu ajutorul funcțiilor Eco Dual Balance și Eco Breeze. Prima prelungește automat timpul de conservare prin intermediul sistemului multiflow, iar a doua păstrează umiditatea la un nivel dublu față de sistemul tradițional No Frost, împiedicând amestecul mirosurilor și dezhidratarea alimentelor.
Pentru a păstra starea de relaxare, noua combină frigorifică Arctic este dotată cu funcții care te ajută să economisești: funcția EcoFuzzy permite utilizarea economică a aparatului dacă ușile frigiderului rămân închise timp de 6 ore consecutiv, iar opțiunea Economie Energie dezactivează indicatoarele de pe display, păstrând normale toate celelalte condiții de funcționare ale combinei.
Adițional, sistemul de iluminare Eco Led a fost special conceput pentru a degaja mai puțină caldură și mai multă lumină în interiorul aparatului, dar cu un consum energetic de 7 ori mai mic.
 
Funcţia Vacanță, special proiectată pentru vacanțele tale, asigură funcționarea economică a aparatului prin ajustarea temperaturii din răcitor la condițiile de neutilizare.

Pe lângă toate aceste avantaje, combina Arctic AK366NFX+ No Frost are și un design pe măsură, ce va conferi bucătăriei tale sclipirea de care avea nevoie pentru un aer modern și impunător. Ușile din inox și display-ul electronic, alături de accesoriile din interior vor conferi o eleganță aparte ambientului, astfel încât acest produs va fi o piesă de mobilier “must” pentru bucătăria ta.

Alege un mod ideal de a-ţi petrece ultima lună de vară şi bucură-te de avantajele noii combine frigorifice No Frost Arctic AK366NFX+!

Combina No Frost AK366NFX+

Funcții și Caracteristici:
Clasa energetică A+
Culoare: Inox Display electronic
Eco Frost Free
ECO Dual Balance
ECO Breeze
ECO LED
ECO Fresh: Păstrarea alimentelor care necesită o temperatura de stocare apropiată de 0°C
ECO Buzz: avertizare sonoră
ECO Fuzzy: utilizare economică
Funcția Vacanță
Funcția Economie Energie
Safety Glass - 3 rafturi interioare de sticlă ajustabile
Multi Frost Zone
Garnitură antibacteriană
Blocare display
Autonomie: 17 h
Capacitate congelare (kg/24h): 6
Uși reversibile
1 compresor
Consum: 347 kWh/an
Nivel zgomot: 43 dbA
Dimensiuni (HxLxA): 201 x 59,5 x 60 cm

Capacitate:

Volum Brut Total: 355 l
Volum Util Total: 321 l
Volum Util Frigider: 231 l
Volum Util Congelator: 90 l

Accesorii:

Răcitor:
4 rafturi pe ușă din care 1 cu capac
2 cutii legume și fructe
Suport sticle (inox)
Ventilator
Suport 10 ouă

Congelator:
Tăviță cuburi de gheață

Preț recomandat: 2.150 lei (incl.
TVA & timbru verde)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod