Aperol Spritz dă startul verii

Cocktailul verii, Aperol Spritz, a lansat la începutul lunii mai caravana 3, 2, 1 Start the summer!, anunțând calendarul național de evenimente la care vor fi prezenți cu barul mobil Aperol, dar și cu rețeta deja cunoscuta a Aperol Spritz 3, 2, 1!

În week-end-ul de 1 mai, barul mobil Aperol a făcut prima oprire la Sandalandala în Vama Veche și la Cafe del Mar în Mamaia, acolo unde a dat startul distracției împreună cu o gașcă mare de prieteni, care s-au bucurat de rețeta Aperol Spritz 3, 2, 1.

Raliul Aradului, festivalul De la Hoya, festivalul Airfield și Electric Castle sunt doar câteva dintre evenimentele unde veți putea descoperi perfect serve-ul Aperol Spritz, bucurându-vă de mixul a 3 părți prosecco, 2 părți Aperol și 1 parte apă minerală.
De asemenea, pe 21 iunie, vom fi prezenți în București, pe terasa Social 1, în Piața Constituției, iar sezonul de vară va cuprinde inclusiv activări în Piața Sfatului din Brașov, dar și pe litoralul Mării Negre, la Mamaia și Vama Veche, la care toți cei prezenți vor putea câștiga premii garantate Aperol.

Aperol Spritz este deja recunoscut ca și cocktail al verii, aperitivul preferat al ieșirilor în oraș cu prietenii, devenind un simbol al socializării și al bunei dispoziții.
La rețeta 3, 2, 1 Aperol Spritz se adaugă mereu muzica bună și momente ce stârnesc zâmbete și dorința de a petrece.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod