Anca Serea și mămicile jurnaliste au dezbătut despre cele mai eficiente tratamente pentru copii

Vineri, 10 februarie 2017, Anca Serea și jurnalistele din mediul online au discutat despre posibilități, soluții, dar și despre cele mai bune alegeri din viața lor, analizând tot ce implică o relație mamă-copil, dar și tată-copil. Fiecare dintre invitate a mărturisit tips&tricks de supraviețuire în orice situație.

Gazda evenimentului Meltus, Anca Serea a împărtășit din frumoasa sa experiență de mamă a cinci copii, bifând cele mai întâlnite afecțiuni cu care cei mici sau chiar și ea s-a confruntat de-a lungul timpului.

Printre acestea, tusea unul dintre cele mai neplăcute simptome cu care Social Moms se confruntă adesea. Alături de Anca Serea și de mămici, a fost doamna doctor Dana Mihaela Dinu, medic primar medicina de familie. Aceasta a mărturisit din grija ei față de cei peste 200 de copii pe care ii are înscriși la cabinet.

Atât Anca Serea, cât și doamna doctor Dana Mihaela Dinu au povestit despre experiența lor cu gama de siropuri Meltus care se adresează întregii familii. Gama acoperă atat tusea productivă, cât și tusea iritativă.

Meltus Expectolin are o rețetă inovatoare, care îmbină forța vindecătoare a naturii cu forța științei, o sinergie perfectă între iederă și acetilcisteină, ceea oferă un efect rapid in cazul tusei productive. Acetilcisteina completează efectul expectorant al iederii, astfel încât produsul își face efectul mai repede. Cantitatea de acetilcisteină din doza pentru copii este la jumătate din doza de acetilcisteină care se administrează în mod obișnuit, ceea ce micșorează riscul de reacții adverse.

Gama de siropuri Meltus vine în sprijinul mămicilor și datorită faptului că are efect antiinflamator, bactericid și imunostimulator.

Practic, scade durata simptomatologiei supărătoare, iar organismul luptă mult mai eficient. Meltus Tusicalm pentru tusea iritativă – care de cele mai multe ori este de natură virală - combinația 100% naturală de produse apicole (miere si propolis) și extracte de plante (patlagina, cimbru, grindelia) uneste într-un singur produs efectele medicinale ale componentelor sale. Are efect emolient, antiviral, bactericid și antiinflamator scăzând agresivitatea episoadelor de tuse și prin aceasta îmbunătățind durata și calitatea somnului.
Siropurile Meltus Expectolin și Meltus Tusicalm se pot cumpăra online, prin comandă pe site-ul: http://meltus.ro/gama-meltus/ și pe site-urile partenere: http://www.santeo.ro/ și www.bebetei.ro. Pentru fiecare achiziție online, cu ajutorul codului SP0117, primiți un discount de 10% din valoarea finală. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod