Anamaria Prodan și Sheila Gurdal, prezente la ”Trofeul Generozității”

Luni seara, la Hotel Marriott, Asociaţia Help Autism a premiat în cadrul celei de-a treia ediţii a evenimentului Trofeul Generozităţii, cei mai generoşi oameni şi cele mai implicate companii care s-au alăturat misiunii Asociaţiei de a schimba vieţile cât mai multor copii care se luptă cu această tulburare.

Gazda evenimentului a fost Liana Stanciu, iar Monica Anghel și Feli au încântat spectatorii cu vocile lor. Printre cei care au luat parte la acest eveniment cu scop nobil, au fost prezente și figuri publice, precum Diana Dumitrescu, Cristian și Ştefana Samfira, dar și Anamaria Prodan însoțită de buna sa prietenă și, totodată, cea care se ocupă de ținutele ei, și anume Șeila Gurdal de la Atelierul Sine by Sheila.

Pentru a doua oară consecutiv, Sheila Gurdal a fost prezentă la acest eveniment, unde a făcut o donație și a participat la tombola ”Și eu ajut” cu o rochiță în valoare de 1.200 de lei. ”Este a doua mea participare și mă bucur foarte mult că am putut fi prezentă. Mă alătur acestor evenimente care sprijină cauzele nobile”, a spus Sheila Gurda.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod