Ana Consulea va preda noul curs de Cofetărie de la DallesGO

Începând cu luna februarie, DallesGO introduce în portofoliul său un nou curs, completând astfel catedra profesorilor unu´ și unu´ cu nume sonore din domeniul industriilor creative. Ana Consulea, cofetar și fondator Zexe Braserie, se alătură portofoliului nostru, unde va preda deliciosul curs de Cofetărie, dezvăluindu-le elevilor săi secretele învățate în Franța, la prestigioasa  Școală de Cofetari din Montbeliard, acolo unde a avut șansa de a lua lecții de la unul dintre cei mai buni 100 de cofetari artizani ai lumii, Eric Vergane, sau de la Pierre Herme, supranumit “zeul macarons”.

Astfel, fie că îți dorești o meserie de cofetar, sau pur și simplu vrei să înveți să pregătești cele mai delicioase deserturi, pentru a-ți impresiona familia și apropiații, cursul de Cofetărie este locul în care viața ta se poate schimba.

Timp de 12 săptămâni vei trece prin toate etapele formării tale ca maestru cofetar, pentru ca în final să stăpânești arta preparării celor mai complexe deserturi.

Nu lipsesc din portofoliul DallesGO nici cursurile cu tradiție: Stilism, Fashion, Make-Up, Hairstyling, Design, Fotografie, Cooking, Interior Design, Actorie, Mindfulness sau vrei să te dezvolți profesional învățând mai multe despre Marketing Online, PR, Personal Branding, E-commerce, Antreprenoriat sau Public Speaking, în Universul DallesGO visele tale pot deveni realitate.
In plus, dacă te înscrii în luna noiembrie pentru primul sezon de cursuri din 2017, te așteptăm cu cel mai mare discount de până acum. Black Friday vine la DallesGO cu  50% reducere la orice curs din portofoliul. Reducerea este valabilă pentru un număr limitat de locuri! Înscrieri pe www.dallesgo.ro/ 0769.041.711.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod