Amarilis rosu –floarea sezonului toamna-iarna 2013/2014

Amarilis rosu este floarea vedeta in colectia de buchete de toamna-iarna realizata de designerii florariei numarul 1 in Romania, Floria.ro.
Amarilis rosu este floarea vedeta in colectia de buchete de toamna-iarna realizata de designerii florariei numarul 1 in Romania, Floria.ro.  Amarilis este o floare cu o forma spectaculoasa, fara miros, si care isi mentine frumusetea si prospetimea pana la 2 saptamani datorita modului progresiv de deschidere a cupelor. Cu un colorit puternic de rosu aprins, Amarilis este floarea care atrage atentia, surprinde si inveseleste persoanele carora le este adresata.

Alaturi de Amarilis rosu, in colectia Floria.ro toamna –iarna din acest an se regasesc flori precum trandafiri, gerbera, orhidee dendrobium si cupe de cymbidium care completeaza si accentueaza rosul puternic si cupele bogate ale florilor de Amarilis.

Tinutele alcatuite din piese rosu din cap pana-n picioare au fost o prezenta constanta pe catwalk in propunerile pentru acest sezon.
Acestea au inspirat designerii de buchete ai Floria.ro sa creeze o serie de buchete elegante si provocatoare cu Amarilis rosu. Ca si tinutele in care se reflecta, buchetele cu Amarilis rosu sunt pentru femeile puternice, care au incredere in ele si nu se tem sa iasa in evidenta printr-o tinuta eleganta si stilata, indiferent de varsta.

O alta directie abordata de designerii Floria.ro in buchetele colectiei de toamna –iarna de la Floria.ro este asocierea culorilor tomnatice, galben si portocaliu, cu rosul aprins al florilor de Amarilis.
Contrastul realizat este puternic si energizant, dar in acelasi timp enigmatic si incitant, ca un apus spectaculos de tomna in nuante de foc.

Noua colectie este disponibila pe http://floria.ro/flori-de-toamna-amarilis incepand cu 15 septembrie 2013.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod