Always susţine accesul la educaţie de calitate pentru copiii din zonele vulnerabile, împreună cu Teach for Romania

Always lansează Campania “Profesorii Încrederii”, în parteneriat cu Teach for Romania. Prin această campanie, Always donează către organizația Teach for Romania 1,5% din valoarea produselor Always Duo vândute în perioada 1 februarie – 31 martie, pentru ca 3 profesori să fie susținuti timp de doi ani, în eforturile lor de a asigura educație de calitate copiilor din zone vulnerabile.*

În 2014, campania Always #CaOFată a prezentat studiul** conform căruia peste jumătate (56%) dintre fete își pierd încrederea în sine în perioada pubertății, multe dintre ele nerecuperând-o complet niciodată. De atunci, misiunea Always constă în susținerea încrederii în sine a tinerelor, astfel încât să-și poată urma visul, oricare ar fi acela.

Pentru că educația contribuie substanțial la creșterea încrederii în sine, Always susține accesul la educație de calitate. Campania “Profesorii Încrederii” vine ca o continuare firească a activităților pe care Always le-a desfășurat de-a lungul timpului în sprijinul educației.

Anul acesta Always a ales să se alăture Organizaţiei Teach for Romania, a cărei misiune este să pregătească și să sprijine învățători sau profesori model pentru a deveni factori de transformare în educație. Teach for Romania dorește să le ofere opțiuni de viață prin educație de calitate tuturor copiilor din România.

În misiunea de a sprijini copiii din zonele vulnerabile să devină tineri încrezători, Always susţine 3 profesori Teach for Romania să îşi desfăşoare activitatea timp de 2 ani.

În cadrul campaniei naţionale Profesorii Încrederii, Always va dona către Teach for Romania 1,5% din valoarea produselor Always Duo vândute în perioada 1 februarie – 31 martie.

Oana Cuzino, susținător al campaniei , spune: “Această campanie este specială pentru mine, pentru că vorbim de implicarea în educație și am încredere că, prin educație, vom produce o reală schimbare. Mă bucur să iau parte la colaborarea brandului Always cu Organizaţia Teach for Romania şi la procesul lor de a inspira şi de a produce schimbări pozitive în societate.

Află cum poți susține Profesorii Încrederii!
Vezi aici videoclipul campaniei. Website: www.profesorii-increderii.ro; Facebook Always; Facebook Teach for Romania.

*Always donează către organizația nonguvernamentală Teach for Romania, 1,5% din valoarea oricărui pachet Always Duo vândut în România, în perioada 1.02-31.03.2018, în limita a 180.000 RON, în vederea susținerii educației în zonele vulnerabile.

Pentru detalii, consultați regulamentul campaniei, disponibil în mod gratuit la www.pg.com/ro_RO/.

**Studiul Always Confidence & Puberty Wave II a fost derulat folosind panelul Research Now, la care au participat 1.800 de persoane americane (1.300 de femei americane cu vârste cuprinse între 16 şi 49 de ani şi 500 de bărbați americani din aceeași categorie de vârstă). S-a utilizat un eșantion reprezentativ la nivel național de 1.000 de femei şi 500 de bărbați, precum şi un eșantion adițional de 150 de femei afro-americane şi 150 de femei hispanice. Sondajul a fost realizat în perioada 5 decembrie 2014 - 12 decembrie 2014. Mișcarea Always #CAOFATĂ este susținută de milioanele de fete din întreaga lume care dau expresiei #CAOFATĂ sensuri uimitoare.

Campania Always lansată în iunie 2014 a fost inspirată de ideea că începutul pubertății şi prima menstruație marchează momentul în care fetele au cel mai scăzut nivel de încredere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod