Alungă astenia de primăvară în pași de dans, la Arthur Murray București

Instructorii școlii de dans Arthur Murray recomandă dansurile de societate ca remediu eficient împotriva stărilor astenice care ne afectează la schimbările de sezon.
Dansurile energice precum: cha-cha-cha, bachata, salsa, swing sau hustle stimulează mintea și corpul și îmbunătățesc starea generală de spirit și de sănătate atunci când o persoană se confruntă cu simptome generate de astenia de primăvară.

“Astenia de primăvară ne afectează pe toți într-o măsura mai mare sau mai mică, inevitabil. Diferențele bruște de temperatură de la o zi la alta, de la zi la noapte, intensitatea luminii și faptul că toate se suprapun cu una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului duc la stres, o stare generală proastă, dureri de cap, dificultăți de concentrare și oboseală accentuată.
Aceste manifestări ale asteniei de primăvară sunt combătute cu succes prin dans în studiourile Arthur Murray din toată lumea, datorită sistemului unic de predare și abordării bazate pe beneficii imediate”
declară Cristina Ardelean, Arthur Murray București.

Conform studiilor, una din zece persoane se confruntă cu stări de astenie la început de primăvară. Una dintre modalitățile cu eficiență imediată prin care se pot elimina tulburările cauzate de astenia de primăvară este dansul.
Mișcările de dans de societate au efecte pozitive asupra dispoziției, eliminând anxietatea și stările de apatie specifice primăverii.

„Endorfinele eliminate în timpul dansului dau o stare de bine persistentă, reduc stresul și relaxează. Când dansăm mintea se eliberează de gândurile negative și se concentrează pe buna dispoziție. Zâmbim mai mult, suntem mai bine dispuși și ne umplem de energie. Iar stările astenice se reduc ca intensitate pâna la a dispărea complet” –adaugă Cristina Ardelean.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod