Alexandru Ciucu - L'Homme. Roi 2012

Designerul Alexandru Ciucu a lansat o noua colectie anuala de costume masculine Premium, intitulata “L’Homme.Roi 2012”.

Designerul Alexandru Ciucu a lansat o noua colectie anuala de costume masculine Premium, intitulata “L’Homme.Roi 2012”. 

Colectia de inspiratie aristocratica cu accente chic moderniste, a fost prezentata pe catwalk in cadrul unui show regizat chiar de Alexandru Ciucu. Noile costume Alexandru Ciucu pun in valoare latura puternica si dinamica a barbatului modern caruia ii ofera un plus de exclusivism, gratie materialelor de calitate, a detaliilor si a croiului impecabil. Pentru noile creatii, designerul a folosit lana S’160, lana cu mohair, matase brocart, tweed, lana cu matase, bumbac, in cu matase.

Toate cele 30 de tinute au fost realizate pe masurile manechinilor din prezentare si sunt accesorizate cu cravate din matase realizate in Italia si atent selectionate.

Noua linie vestimentara va fi prezentata pe 28 februarie la Hotel de Paris din Monte Carlo, Principatul Monaco, in prezenta unor invitati cu renume din lumea diplomatica, politica si a modei.

Evenimentul este organizat sub Inaltul Patronaj al Casei Regale si al Principelui Radu de Romania si in colaborare cu L’Amerique Latine de Monaco.
Creatiile vestimentare semnate Alexandru Ciucu vor fi ulterior expuse pana pe 12 martie la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco, urmand a fi admirate de un public select din Monaco.  In 2009, Alexanru Ciucu a devenit furnizorul oficial al Casei Regale din Romania, creand tinutele Majestatii Sale Regelui Mihai I al Romaniei si ale Altetei Sale Regale Principele  Radu al Romaniei. Preturi: Costum -  1150 - 1300 euro; Sacou - 745 - 850 euro; Camasa - 130 - 180 euro; Pantalon - 400 - 450 euro; Cravata - 70 euro; Lavaliera - 70 euro; Papion - 50 euro.
Preturile sunt estimative, ele pot sa difere in functie de materiale, de modele si alte detalii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod