Alege vacanta

Daca te iubesti si vrei sa iti fie bine, nu ezita sa iti faci cadouri. Sa iti iei pauze si sa iti dai restart. Conteaza enorm atat pentru trup, dar mai ales pentru suflet.
Pauzele ne ajuta sa evadam din cotidian si sa ne reechilibram. Ia-ti o zi libera de la birou, fa o punte cu week-end-ul si du-te la Comana. Aici vacanta vine direct de la Respiro. O locatie faina si tihnita, unde o noapte de cazare cu mic dejun costa doar 120 de lei.

Respiro este un loc destinat deconectarii si bunei dispozitii. Este un spatiu frumos, unde viata devine mai simpla.

Daca te intrebi ce poti sa faci sau sa vezi la Comana, tine-te bine. Ai la indemana Parcul Natural Comana, unde poti sa iti bucuri ochii cu Rezervatiile Stiintifice de Ghime, Bujor si cu Balta Comana – o rezervatie avifaunistica: cu specii de pasari, pesti, mamifere, reptile si amfibieni.
Poti vedea vidre sau pisici salbatice si mai poti vizita padurea Ologa- Gradinari si Padurea Padina Tatarului.

Totodata, poti da o raita pe la  Manastirea Comana sau la Fantana cu Nuc. La fel de bine cum poti sa te afunzi catre Dealta Neajlovului.

Ah, si nu uita: ai la indemana si un parc de aventuri cu tiroliene cat cuprinde.

Daca inca te intrebi, de ce sa mergi in vacanta la Respiro, iata si sfatul psihologului Teodora Oproiu. „O vacanta, chiar si scurta, elimina frustrarile si anxietatea prin intermediul descarcarii tensiunilor acumulate.
Te ajuta sa iti formezi abilitati de comunicare si relationare si iti dezvolta creativitatea.”

Situata in zona Comana, la doar 40 de km de Bucuresti, pensiunea Respiro este inconjurata de liniste si verdeata.

Afla mai multe pe www.centrul-respiro.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod