Ajutoare pascale multifunctionale

Daca gandul la prepararea mesei festive de Paste te nelinisteste, atunci ia-ti cateva ajutoare de nadejde in bucatarie, care nu numai ca iti vor face munca usoara si placuta, dar te vor inspira sa prepari retete care de care mai interesante si savuroase pentru invitatii tai.

Fie ca vrei sa pregatesti orez, carne, legume sau un desert special, Multicooker 8in1 de la Tefal iti ofera precizie remarcabila, printr-o simpla apasare de buton. Selectezi unul dintre cele 8 programe pre-setate si aparatul iti asigura un gatit perfect, cu efort minim.
Multicooker 8in1 stie exact care este timpul optim pentru pregatirea fiecarui aliment si se opreste singur. Bolul are o capacitate de 5L, suficient pentru a prepara portii pentru toti musafirii. Ar mai trebui sa stii ceva: cand tu nu esti acasa, Multicooker 8in1 gateste pe masa! Asta numai daca utilizezi functia pentru pornire intarziata, astfel incat mancarea sa fie gata exact atunci cand doresti, fara sa stai langa aparat.

Tot pentru un control precis asupra alimentelor si rezultate perfecte in bucatarie, poti opta pentru tigaile Control Ceramic de la Tefal, cu primul indicator de temperatura din lume Thermo-Spot pe invelis ceramic.
Prepari legume, carne crocanta si sosuri deosebit de gustoase!

Multicooker 8in1- 379 lei

Tigaie Ceramic Control, 26 cm- 79 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod