Air Tech Evolution, Hygene Advance și Active Oxygen, cele trei elemente inovatoare ale gamei Hotpoint

Gama de frigidere Hotpoint mizează în această vară pe tehnologiile inovatoare, ce  păstrează mai mult timp prospețimea alimentelor. În era înaltei definiții, mediul ideal pentru depozitarea și menținerea alimentelor proaspete pentru o perioadă îndelungată a devenit acum o realitate prin îmbinarea tehnologiilor inovatoare Air Tech Evolution, Hygene Advance și Active Oxygen într-o gamă de frigidere marca Hotpoint.

“Pentru că prospețimea alimentelor este o prioritate pentru fiecare dintre noi, gama de frigidere Hotpoint de la Indesit se adaptează nevoilor consumatorilor și îmbină perfect cele mai recente inovații pentru a permite o depozitare optimă și o păstrare a calității mâncării pentru mai mult timp.
Astfel, durata de valabilitate este prelungită într-un mod complet natural, iar culoarea și consistența din prima zi se mențin până la 9 zile.”, a declarat Rodica Stere, director de marketing la Indesit Company România.

Tehnologia Air Tech Evolution asigură o temperatură constantă și o răcire mai rapidă în comparație cu o combină frigorifică standard, asigurând astfel o prospețime îndelungată a alimentelor. În același timp, decongelarea automată împiedică acumularea gheții în interiorul congelatorului pentru a garanta o funcționare perfectă și o durată mai mare a congelatorului.

Pentru că o bună igienă este cea mai importantă condiție pentru păstrarea optimă a alimentelor, noile frigidere Hotpoint sunt dotate cu Hygiene Advance, un tratament cu ioni de argint aplicat pe pereții interiori ai aparatului frigorific.
Această soluție naturală previne formarea mucegaiului și a bacteriilor, impiedicând proliferarea microorganismelor.

Noua gamă de frigidere Hotpoint include și tehnologia Active Oxygen eliberează automat particule de oxigen activ în interiorul frigiderului care purifică aerul și încetinesc procesul de deteriorare a alimentelor. În plus, testele de laborator au demonstrat că Active Oxygen previne formarea bacteriilor cu până la 90% și reduce concentrația de mirosuri neplăcute cu până la 70%, fără a necesita un consum suplimentar de energie sau de întreținere a aparatului frigorific.

Mai multe informaţii pot fi accesate şi pe www.hotpoint.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod