Aida Parascan recomanda: Salata cu fructe de mare

In weekendurile toride de vara, salatele cu fructe de mare de la Ocean Fish sunt binevenite. Sunt delicioase si se prepara in doar cateva minute. Chef Aida Parascan ne face o recomandare.

"Avem nevoie de: 1 cutie fructe de mare; 1 avocado; 1 mango; 1 fenicul; 500 g salata mix; 200 g rucola. Pentru dressing: 50 ml oțet de vin; 20 ml ulei de măsline; Sare; Piper. Se taie felii feniculul, se curăță si se taie avocado si mango, se scurg din ulei fructele de mare. Se amesteca toate ingredientele.

Separat intr-un bol mic se amesteca ingredientele pentru dressing. Inainte de servire,  se condimenteaza salata. POFTA BUNA! :)"



O porţie de fructe de mare, consumată săptămânal, reduce la jumătate riscul unui atac de cord. Acest lucru se datorează conţinutului ridicat de Omega-3, un acid gras cheie, recunoscut pentru beneficiile în starea de sănătate a inimii. Crabii, creveţii, calmarii şi caracatiţele, ca şi somonul sau codul, sunt adevărate “pachete” de vitamine, minerale şi uleiuri de peşte, spun nutriţioniştii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod