Agentia de design interior Pascal Delmotte pentru o casa rafinata, plina de idei – arty si cool!

Da, e adevarat, atunci cand vrem sa ne amenajam noua locuinta ne bantuie tot felul de ganduri si obsesii… Ne framanta creatia, insa, de cele mai multe ori ne dam seama ca avem nevoie de un profesionist in jur pentru ca totul sa fie perfect.

Pascal Delmotte este unul dintre designerii de interior din Bucuresti, pentru care aceasta arta inseamna totul. Daca vrei sa te mandresti cu o casa in care e rege stilul “savoire-faire”, atunci trebuie sa ajungi in Agenţia de Design Interior a designerului Pascal Delmotte.

In showroom-ul aflat pe strada Putul lui Zamfir, nr. 22.24, viata inseamna imaginatie. Vei descoperi o abundenta de lucruri frumoase, iar arhitectii (sau mai bine spus designerii de interior), care fac parte din echipa lui Pascal Delmotte, iti pun pe tava avantajele unui proiect de amenajare “custom made”.
O lume in care troneaza clasicul reinventat, iar daca iti doresti un ghid cu adevarat rafinat in amenajarea spatiului, atunci fii sigur ca Pascal Delmotte si echipa sa de design iti vor oferi, in fuctie de dorinta, exact ceea ce doresti.

Stilul nostru este  personalizat constant situatiei, clientului,  spatiului pe care urmeaza sa il amenajam…  Oricum, in tot ceea ce facem se va simti amprenta noastra, iar ceea ce ne recomanda este faptul ca suntem intuitivi, observam foarte usor obiectele si felul in care acestea trebuie aranjate, dar observam si oamenii cu care trebuie sa lucram, stim ceea ce-si doresc de la prima vizionare a casei lor.

E drept, multi spun ca suntem o agentie de design interior foarte scumpa, insa ne adresam in general zonei rezidentiale. Evident, proiectele noastre nu ocolesc nici Horeca sau spatiile de birouri.

E la moda stilul mediteranean! Pascal Delmotte este adeptul spatiilor deschise si aerisite. Prima casa amenajata in Bucuresti de arhitectul Belgian Pascal Delmotte a fost o vila interbelica aflata in zona Dumbrava Rosie.

"Cand am poposit prima data in Bucuresti a fost o intamplare… A trebuit sa aterizez, dupa o cursa mai ciudata cu avionul prin Europa.  Mi-a placut Bucurestiul si, in cele din urma,  am decis ca aici pot dezvolta o afacere proprie. Prima casa pe care am amenajat-o  a fost o vila din zona Dumbrava Rosie. O vila interebelica proiectata de Horia Creanga, fost  arhitect roman, promotor al arhitecturii moderne in Romania. Am transformat-o intr-o vila spatioasa,luminoasa, iar ceea ce imi placea cel mai mult este ca avea si o terasa superba. Era bine compartimentata, iar acest lucru m-a atras... Nu era ca alte case vechi, tipic romanesti, unde vei gasi camere extrem de mici si multe holuri. Aceasta era open space…”, spune Pascal Delmotte, entuziasmat de prima sa alegere ca designer de interior in Romania.

Stilul mediteranean se potriveste perfect cu spiritul latin, iar romanii iubesc acest stil pentru a-si amenaja spatiul.

Peste toate e la moda, asadar nu poate fi decat o placere sa te poti juca in amenajari cu elemente naturale ca lemnul, pe care sa le imbini cu fier sau caramida. Multa culoare, ceramica si trecerea de la brut la lucos si invers. Am viziunea mea, personalitatea mea si lucrez cu multa sensibilitate, astfel incat totul sa se conctretizeze in ceva extrem de rafinat. Stiul mediteranean este pentru cei care iubesc stilul de viata relaxat, iar astfel de oameni sunt din ce in ce mai multi. Vor sa se simta in largul lor, chiar si intr-un spatiu inchis. Eu si echipa mea folosim des in proiectele noastre acest stil si, evident, aducem si elemente care vor lasa semnatura agentiei noastre.

Biroul de design a lui Pascal Delmotte se adreseaza clientilor din Romania, dar si celor din Franta ( Coasta de Azur), Elvetia sau Suedia. "Romanii sunt cei mai pretentiosi, iar de cele mai multe ori nu ne inteleg serviciile… Vor mult, fara sa plateasca atat cat ar trebui. Este adevarat ca ducem uneori o lupta de lamurire mai grea decat cu orice client din Franta sau Elvetia.  Eu si echipa  mea lucram pe proiect si pe numar de ore. Realizam un contract de la inceput, pentru ca totul sa decurga asa cum trebuie. Cei mai multi dintre cei interesati vor spatii libere, iar unii dintre ei ma suna sa vin chiar si atunci vand vor sa puna un tablou pe perete…

Obiecte create cu gust si rafinament (imaginatie), dar si o echipa de arhitecti talentati.
Asta gasiti in showroom-ul Pascale Delmotte! Showroom-ul expune si comercializeaza obiecte distinse, concepute de catre o echipa de design cu adevarat talentata: Daniel Orzeata, cel care se ocupa de sase ani in acest showroom de grafica 3D, Alma Popan, architect cu gust pentru care acest job e o adevarata provocare: “ Ma atrage faptul ca nimic nu este impus si nimic nepermis in toate asocierile noastre. Suntem usor ghidati, iar eu le vad si le inteleg pe toate. Eu am un anumit tip de gust care se poate forma numai aici. E un fel de HUB. Nu invatam prin impunere, ci prin placerea a tot ceea ce facem aici. La un moment dat iti place ceea ce devii. Pot spune ca nu mai am trac, aici mi-am gasit drumul, iar lucrurile se complica din ce in ce mai frumos. “  

Din echipa mai face parte si Oana Vasile, tot architect, pentru care handmade-ul este o adevarata oaza de placere in munca de design interior: “E diversitate, iar ceea ce ma bucura cel mai mult este rezultatul final al muncii noastre. Clientii ne trimit poze si ne multumesc, iar cu cei mai multi dintre ei ramanem prieteni.”

Cu la fel de mult entuziasm vorbeste si Mara Gligor, tot architect care ne-a marturisit ca : “Sunt aici din octombrie, anul trecut, iar ceea ce imi place cel mai mult este mestesugaria (craft-ul) care impune propriul gust si propriile idei de proiect.

La fel de multi imi place partea de santier, faptul ca mergem sa amenjam spatii interioare alaturi de clientii carora le poti impartasi din ideile tale si iti poti impune propria viziune. Iubesc stilul scandinav, simplitatea acestuia si incerc sa impartasesc si altora din viziunea mea…

Din peisajul acestui minunat showroom nu lipsesc perdelele, fotoliile imbracate in tesaturi pretioase, care evidentiaza modelele expuse spre vanzare- asa cum este Hermes, tapet, comode, vase, covoare si multe alte obiecte precum corpurile de iluminat realizate handmade.

La design shop-ul din cadrul agentia de Design Interior PASCAL DELMOTTE puteti gasi brandurile de tesaturi de perdele si tapiterie Hermes, Pierre Frey , Dedar, Libeco precum si numeroase prototipuri ale elementelor de decor manufacturate de artisti locali dupa designul agentiei, mostre si cataloage pline de idei si de furnizori in mare parte francezi si belgieni cu care echipa Delmotte colaboreaza.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod