AFI Cool Beauty - momente de răsfăț la superlativ

La AFI Cotroceni te poti bucura de momente de răsfăț la superlativ, în cadrul corner-ului AFI Cool Beauty, din zona patinoarului. În perioadele 17 - 19 mai, respectiv 24 - 26 mai, între orele 18:00 și 21:00, poti profita în mod gratuit de make-up și styling profesional, oferit de Geta Voinea, Sephora, Melkior, Gerovital sau Marionaud. Zona de înfrumusețare este parte a campaniei „AFI Mai Cool”.

AFI Cotroceni dă startul distracției de vară într-un mod extra-cool: a amplasat un semn luminos AFI cool alături de care clienții trebuie să își facă o fotografie pentru șansa de a câștiga invitații la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii – una dintre cele 25 de invitații la Electric Castle, una dintre cele trei ținute Vagabond Studio sau, marele premiu, unul dintre cele trei smartphone-uri Samsung Galaxy S9.

În plus, corner-ul AFI Cool Beauty oferă sesiuni gratuite de make-up, hair styling și sfaturi de frumusețe direct de la specialiști. Accesul este gratuit pentru clientele care se prezintă la info desk cu un bon de cumpărături de minim 100 lei aferent săptămânii în curs.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod