Adidas prezinta gheata adizero™ f50Messi

Adidas il aduce pe Leo Messi mai aproape de fanii din intreaga lume, cu noua gheata adizero™ f50Messi, creata chiar de celebrul jucator.  In calitate de cel mai bun jucator la nivel mondial, Leo Messi continua sa doboare recorduri si sa castige distinctii internationale. Jucator agil si rapid, Messi accepta provocarile si are un singur obiectiv pe teren: sa inscrie pentru echipa sa. Acum, fanii sunt cu un pas mai aproape de fotbalist, cu gheata adizero™ f50Messi, parte a colectiei Messi ce cuprinde ghete si echipamente pentru fotbal.

Designul ghetei reflecta folosofia pe care o urmeaza jucatorul in fotbal si include  logoul semnaturã Messi.
Gama de culori folosita este inspirata, si ea, de preferintele fotbalistului: rosu (culoarea preferata a lui Messi) si alb. Aceasta combinatie a fost aleasa pentru a evidentia pericolul pe care il reprezinta Messi pentru adversari pe teren, precum si dorinta sa puternica de a juca. Cadrul alb al ghetei sugereaza viteza, cu elemente grafice care sugereaza ritmul alert al lui Messi.  Un singur crampon dintre cele 11 este rosu si il reprezinta pe Messi alaturi de colegii sai de echipa si, de asemenea, modul in care  acesta se percepe pe sine: la fel de puternic ca echipa sa.

 
Messi s-a implicat activ in dezvoltarea ghetei, impreuna cu echipa adidas.
10 teste majore au fost realizate pe teren, pentru a studia miscarile naturale ale piciorului, in timpul jocului. Noua gheata combina tehnologiile revolutionare  cu proiectarea de precizie, astfel incat fiecare aspect al produsului sa se bazeze pe urmatorul rezultat: jucatorul sa fie cat mai rapid pe terenul de fotbal. Cantarind numai 165 de grame, adizero™ f50Messi este una dintre cele mai usoare ghete de pe piata.

Stratul de 1.5mm de Sprintskin, realizat din material sintetic DUALMAX,  asigura greutatea redusa a ghetei si, in acelasi timp, permite piciorului sa se simta confortabil.
Sprintweb este textura 3D imprimata pe suprafata ghetei si permite controlul superior la viteza al mingii. Stratul final, Sprintframe, le ofera jucatorilor o gheata perfect echilibrata. Gama personalizata adidas reprezinta o distinctie rara, iar Messi se alatura unui grup restrans de atleti adidas care si-au pus semnatura pe produsele adidas, printre care se numara si David Beckham sau Ilie Nastase. Cel mai bun jucator de fotbal al lumii este acum in stransa legatura cu propria gama a celei mai rapide ghete din lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod