adidas Originals lansează Original Is Never Finished

adidas Originals lansează cel mai recent film, Original Is Never Finished | 2018,  care prezintă creativitatea ca o stare constantă de evoluție. Filmul reunește o distribuție cu câteva dintre cele mai influente talente creative din industrii diverse precum muzica, stilul sau sportul, ca Dua Lipa, Miles Silvas, Playboi Carti, Lu Han, A$AP Ferg, Nick Young, Kaytranada, Florencia Galarza, Marcelo Vieira și Adrianne Ho. Într-o buclă metaforică, în care prima scenă din film o oglindește pe ultima, fiecare personaj preia firul narativ al celui dinaintea lui, construind pe baza trecutului pentru a crea o revoluție prin intermediul evoluției. Spectatorul este purtat într-o călătorie vizuală iar Never Finished explorează ideea repetiției ca o expresie a creativității, reafirmând că fiecare moment din cultură este într-o constantă stare de perfecționare.

Odată cu capitolul 2018 al Original Is Never Finished am fost inspirați în primul rând de tema automulțumirii, care este de departe acel lucru care blochează creativitatea,” a declarat Alegra O’Hare, VP Global Communication, adidas Originals.
Am vrut să oferim o conotație total diferită ideii că nu există niciodată o variantă finală. Am fost fascinați de propriile noastre comportamente repetitive și odată ce am întrerupt rutina, acest lucru ne-a oferit libertatea de a explora neprevăzutul. Ideea de a reface lucrurile într-un mod constant este reflectată în reluarea imaginilor pe parcursul filmului adidas Originals și tocmai această ”roată a vieții” eliberează creativitatea și energia unei generații noi de creatori. Florencia Galarza, Adrianne Ho și A$AP Ferg întruchipează pe deplin versurile hit-ului din anii 90’ Keep Pushin, un cântec ce inspiră toți creatorii să facă același lucru.

De la început până la final, fiecare acțiune o inspiră pe următoarea. Echipată în adicolor, artista fenomen Dua Lipa conduce gașca, fiind prima care rupe rutina alături de grupul ei. Odată ajunși în punctul culminant al căutărilor, aceștia sunt întâmpinați de skateboarder-ul profesionist Miles Silvas, care îmbină la nesfârșit trucurile sale vechi cu unele noi într-o căutare neobosită a perfecțiunii, totul în timp ce poartă pantofii adidas skateboarding City Cup.


Schemele lui Miles’ mută cadrul spre o locație somptuoasă unde rapper-ul Playboi Carti se schimbă dintr-un outfit îndrăzneț într-altul, în timp ce stă deasupra unui pian mare într-un act de expresie provocator, îmbinându-se perfect cu silueta Crazy 1 ADV. Scena care urmează este simplificată până la esență, în timp ce muzicianul și creativul Lu Han, purtând EQT BASK ADV , își face loc printre părțile dezmembrate ale pianului.  Lu Han privește în sus, iar cadrul se mută pe artistul hip-hop A$AP Ferg, un fan declarat al pantofilor sport, care desfășoară un ritual de unboxing ce dezvăluie generații ale emblematicului  model EQT și noul său model EQT BASK ADV.

O privire scurtă a basketbalistului Nick Young care poartă un model Crazy BYW, făcând referire la îndrăznețul și scandalosul său meme, duce spre DJ Kaytranada ce înregistrează într-o mecanică repetitivă. În timp ce poartă NMD_R1 STLT PK, el dă mai departe vinilul fotbalistei și colegei sale DJ Florencia Galarza.
Aceasta trece printr-o suită de încăperi, fiecare cu propria energie, cu o înclinare încuviințătoare a capului la identitatea multi-fațetată a sneakerilor Arkyn pe care îi poartă, arătând că este suma inspirațiilor sale și niciodată un singur lucru. În vestiarul său, preluând beat-ul de fundal,  fotbalistul Marcelo Vieira execută un dans al victoriei în timp ce poartă EQT. Preluând ritmul, fashion icon-ul Adrianne Ho înaintează într-o secvență scânteietoare de auto-expresie și scoate în evidență forța tuturor culorilor adicolor. Cadrul se mișcă din epicentru către periferie, unde o gască de outsideri, purtând Prophene, fug din calea camerei de luat vederi.

Momentul final este cel care găsește grupul creatorilor înaintând în căutarea lor comună și neîncetată a evoluției. Un scurt flash verde aduce spectatorul înapoi la începutul ciclului, și chiar atunci când pare că totul s-a terminat, ciclul se întrerupe din nou, iar o nouă iterație creativă începe.  Pentru brandul care se inspiră din trecut pentru a construi viitorul, o iterație remixată a piesei Inaya Day, “Keep Pushin” duce versiunea originală către un nou nivel.  Original Is Never Finished I  2018 se lansează global pe 25 ianuarie, 2018.
Link video: https://www.youtube.com/watch?v=VdRN9gWyJd8&feature=youtu.be. Distribuție: Dua Lipa; Miles Silvas; Playboi Carti; Lu Han; A$AP Ferg; Nick Young; Kaytranada; Marcelo Vieira; Florencia Galarza; Adrianne Ho.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod