Accente orientale in decor

Stilul oriental are o fascinatie aparte, cu origini indepartate in istorie si este compus din elemente ale stilurilor asiatice si indiene, iar designul oriental ofera interioarelor o tusa de exotism si excentric luxos.

Mobilierul in stil oriental este de obicei simplu; lemnul este uneori acoperit cu lac sau doar ceruit, iar mesele sunt foarte joase, patrate sau dreptunghiulare. Sculptura artizanala in lemn si broderiile manuale exprima o unicitate si o senzualitate proprie acestei culturi orientale.

Accesoriile sunt esentiale si inseamna atat covoare orientale, masute, taburete, fructiere, obiecte din jad, fildes, coral sau onix. De aceea, pentru a reda cat mai fidel stilul oriental, nu trebuie sa va lipseasca unele obiecte de décor, precum: seturi de ceai deosebite, evantaie, elemente decorative din lemn lacuite, imprimeuri din matase, suporturi pentru lumanari, boluri, dar si multe altele.

Puteti gasi mai multe produse fie online, in sectiunea deco a website-ului Meli Melo, fie in magazinele Meli Melo Deco din Bucuresti, aflate in Park Lake Mall, Mega Mall, Bucuresti Mall,  Galeriile Comerciale Carrefour Orhideea, Cora Pantelimon, Auchan Titan, sau in City Park din Constanta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod