ABSOLUT VODKA lansează ABSOLUT UNIQUE, un experiment vibrant exprimat în patru milioane de reprezentări unice

ABSOLUT UNIQUE este noua ediție limitată semnată de ABSOLUT VODKA, inspirată dintr-o idee provocatoare transformată într-un experiment artistic. Anual, fiecare ediție limitată scrie pagini cu totul speciale din istoria brandului. ABSOLUT VODKA ne-a obișnuit deja cu o creativitate debordantă, promovând de fiecare dată nevoia de a depăși convenționalul. Așa s-a născut și acest experiment: din dorința de a reinventa ”creativitatea” și, de a oferi o experiență unică fiecărui consumator în parte.
Acum avem un bar cu 4 milioane de sticle de ABSOLUT diferite, o colecție unică de culori și stiluri pentru ca fiecare iubitor al mărcii să poată avea propriul său exemplar.

Pentru a obține designul unic al fiecărei sticle din colecție, inginerii și artiștii ABSOLUT au modificat întreaga linie de producție, obținând astfel modelele complexe ce alcătuiesc fiecare sticlă ABSOLUT UNIQUE: 35 de culori și nuanțe diferite peste care s-au aplicat 51 de modele diferite. Rezultatul? Patru milioane de sticle unice și un număr unic înscripționat pe etichetă pentru fiecare dintre ele.  Sticlele în culori vibrante au ajuns și în România după data de 15 noiembrie și rând pe rând în întreaga lume.
ABSOLUT UNIQUE poate fi un cadou cu adevărat unic și personal sau piesa perfectă ce ar completa o petrecere sau o colecție de ediții limitate. Ediția se găsește la Carrefour, Real, Cora și Mega Image.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod