A1 are meniu nou

A1, locul din strada Piata Amzei nr. 1 unde puteti lua micul dejun, pranzul sau cina cu prietenii, are acum un nou meniu.
In noul meniu de restaurant se regasesc mai multe preparate, pentru toate gusturile: crostini cu dovlecei, bacon si parmesan sau crostini cu feta marinata si ardei copt, tapenade cu pasta de masline, caju si parmesan la antreuri si preparate din carne de vita, porc sau peste pentru felul principal.

Antricot de vita cu rucola si parmesan, Cotlet de porc cu sos de miere si cafea cu garnitura de sfecla, mar copt si ghimbir, Somon invelit in Nori, cu morcovi si lamaie sau Somon cu sos teriyaki si orez cu sake  sunt cateva dintre preparatele principale din meniu.
A1 propune si doua noi tipuri de salate: o salata usoara, cu dovlecel, morcov si ardei copt si o salata mai consistenta cu ficat de curcan, bacon, agrise, coacaze si fulgi de migdale. Bineinteles, nici deserturile nu lipsesc din meniu: Crème brulee, Panna Cotta sau tarta Ciocochilli.


Pe langa meniul de pranz si cina, A1 ofera si preparate pentru micul dejun: friganele cu fulgi de migdale, cocos si miere, care ne aduc aminte de micul dejun din copilarie, oua benedict cu sunca sau cu somon, un English Breakfast consistent sau iaurt cu fructe deshidratate, seminte si miere, pentru un mic dejun usor, dar nutritiv.

Daca pana acum cartofii prajiti, supa Pho sau schnitzelul Rachel se numarau in topul preferintelor voastre, cu siguranta veti adauga acum cel putin un preparat din noul meniu.

Si pentru ca mancarea buna nu poate fi insotita decat de o bere sau de un vin bun, A1 propune o selectie de vinuri din Romania, Franta, Spania, Italia, Grecia, 7 tipuri de bere la draft - IPA Belgian, English Ale, Pils, La Chouffe, Weihenstephaner Weisse si bere artizanala nepasteurizata, precum si o varietate de beri belgiene, cehesti, germane (bere alba, nefiltrata, bruna, aramie sau cu fructe) de la Duvel, Kasteel, Fuller’s, Hook Norton sau Primator.

Asadar, daca esti in cautarea unui loc potrivit pentru a lua masa in centrul Bucurestiului, A1 te asteapta in fiecare zi, de la 08.00 dimineata pana seara, tarziu, spre ora 01.00.
Intre orele 08.00-16.00, in timpul saptamanii, nota de plata la mancare este cu 30% mai mica.  Daca vrei doar o scurta pauza la A1, ai ceai si cafea Bernschutz&Co, fresh de fructe si wifi pentru computerul tau.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod