A slăbit 60 kg cu Kangoo Jumps. Kinga Sebestyen i-a schimbat fiicei sale viața!

Sugarka, fiica cunoscutei antrenorare de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, a reușit performanța de a slăbi 60 de kilograme prin sesiunile de sport și programul lansat de mama ei, Fat Burning by Kinga.
Tânăra în vârstă de 24 de ani ajunsese la greutatea de 120 de kilograme când a decis că este nevoie de o schimbare radicală în ceea ce privește stilul său de viață.
 
Astfel, s-a lăsat pe mâinile mamei sale, cea care a ajutat mii de oameni să revină în formă de-a lungul carierei, și, urmând cu strictețe orele de Kangoo Jumps și planul nutrițional recomandat de Kinga, a reușit să înjumătățească greutatea pe care o avea inițial.
 
Din tânăra supraponderală, care nu făcea deloc mișcare, Sugarka se poate lăuda în prezent cu o siluetă perfectă, un corp tonifiat și o talie ca de viespe.
 
Mai mult decât atât, pentru că a văzut ce rezultate fantastice are programul Kingăi, atât în cazul său, cât și al celor din jur, Sugarka a decis să urmeze cursurile mamei sale și a devenit instructor Kangoo Jumps, cu diplomă de acreditare acordată de Kinga Sebestyen.
 
Tânăra intră astfel în comunitatea instructorilor internaționali, care predau mai departe Kangoo Jumps oamenilor de pretutindeni.
 
Povestea Sugarkăi este impresionantă.
 
“La 10 ani am avut un accident cu bicicleta.
Am căzut și mi-am spart nasul și dinții. M-am ales cu o deformație pe care medicii nu au observat-o, astfel că, până la 18 ani, am respirat doar cu o nară. Prin urmare, mă simțeam tot timpul obosită, atât la mișscare, cât și la studiu. Nu am făcut sport mulți ani. Apoi, am făcut o operație de rinoplastie, iar recuperarea a durat mult, timp în care, din nou, nu am făcut mișcare, astfel că m-am îngrășat foarte mult. Ajunsesem la 120 de kilograme, doar în ultimul an acumulând 35 de kilograme. Singura mișcare pe care o făceam era când ieșeam să plimb câinele pentru 15 minute. Mâncam total nesănătos: pizza, chipsuri, ciocolată, fast food.
La îndemnul mamei mele, am intrat în programul său, Fat Burning by Kinga, si, încet încet, m-am acomodat cu noul stil de viață. Am început să iubesc sportul și să fiu și mai motivată să ajung în forma dorită.
 
Mama a fost tot timpul un exemplu pentru mine.
Am fost crescută într-un mediu sănătos, cât am stat cu ea în casă nu aveam în frigider alimente interzise. M-am îngrășat mult cât timp am stat în străinătate, fără ea.
 
Am decis să nu mai mânânc produse cu zahăr, făină. Am făcut Kangoo Jumps și, în patru luni, am dat jos 40 de kilograme. Beam multă apă, mâncam legume, fructe, salate, smoothie-uri, pui, curcan, pește cu legume, fără sosuri. Alergam zilnic în parc timp de o oră cu ghetele Kangoo Jumps în picioare. Acestea mi-au protejat excelent coloana și articulațiile, mai ales că aveam totuși o greutate mare.
 
De la 80 de kilograme mi-a luat apoi jumătate de an să ajung la 70 de kilograme și apoi încă un an să ajung la 60 kg și să am corpul atât de tonifiat ca acum.
 
A devenit pentru mine un stil de viață pe care îl ador și sunt mândră că am ajuns la aceste rezultate. Îi mulțumesc mamei mele pentru toată susținerea acordată.
 
Recunosc, nu mi-a fost ușor să dau jos aceste 60 de kilograme.
Din când în când simțeam că nu mai pot, că nu mai am putere, însă Kinga, familia și prietenii mi-au fost alături. Sunt foarte mândră și fericită că am putut trece prin această perioadă. Acum mă simt frumoasă și sexy.
 
În prezent am diplomă de instructor Kangoo Jumps și țin ore de Kangoo Power și Fat Burning în Miercurea Ciuc. Îmi place enorm și, dacă aș putea, aș face Kangoo Jumps toată ziua.
 
Dacă cineva mi-ar cere un sfat în acest sens, i-as spune că cel mai important în viață este echilibrul. Cine își dorește să slăbească și să ajungă în forma dorită va reuși dacă este determinat și ordonat. Fiecare persoană trebuie să continue calea asta grea, pentru ea însăși, nu pentru cei dragi, sau pentru conveniența altora, fiindcă, în primul rând, nouă înșine trebuie să ne dovedim că putem să ne schimbăm”, declară Sugarka, fiica celebrei Kinga Sebestyen.
 
Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor de ghete Kangoo Jumps în România, Bulgaria, Serbia și Suedia și Master Trainer internațional.
A lansat programe unice de slăbit și de revenire în formă, precum Fat Burning by Kinga, programul de slabit pe ghete cu exerciții de rebound și tonifiere, prezent acum în numeroase săli de sport din România, și este inventatorul conceptului de Kangoo Jumps Presenter, oferind diplome de certificare a acestei profesii, scriind și un manual în acest sens.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod