8 zile excepţionale la Roche Bobois

Compania franceză Roche Bobois, lider mondial în retail și design de mobilier și decorațiuni de lux a pregătit 8 zile speciale pentru clienţii săi. Astfel, în perioada 10-17 octombrie, aceştia pot descoperi pachete personalizate şi oferte speciale.
Toamna este un sezon ideal pentru amenajarea spaţiului personal, iar pentru a fi gata de petrecerile cu cei dragi şi pentru a crea o atmosferă unică, Roche Bobois a pregătit oferte personalizate la toate colecţiile sale. Fie ca vă doriţi o piesă din colecţia de Primăvară-Vară 2015 sau o piesă din fabuloasa colecţie Toamnă-Iarnă 2015, în perioada 10-17 octombrie beneficiaţi de cel mai bun preţ.

Roche Bobois inovează an de an, coleţie de colecţie,  lucrează cu numeroşi designeri și materializează  desenele și ideile lor, fac eforturi de-a produce și practic a inventa noi materiale.
Ca mărturie a dinamismului său, Roche Bobois lansează de două ori pe an o colecție total nouă și se clasează mereu printre brandurile de mobilier de lux ce lansează produse de ultimă generație.

Clienţii sunt invitaţi să descopere în showroomul Roche Bobois o mulțime de obiecte superbe şi foarte elegante, culori rafinat combinate, texturi și detalii impecabil alese și o varietate de materiale de cea mai bună calitate.

În noua colecţia Toamnă-Iarnă 2015 principala temă este  “Experienţa”, iar aceasta este exprimată atât prin motive grafice, dar şi geometrice.
“Ne-am dorit ca prezenţa unor biblioteci precum Helis by Philippe Bouix sau Pollen by Sacha Lakic să provoace senzaţii puternice la nivel vizual. Aceasta este experienţa pe care vrem să o oferim clienţilor noştri:  depăşirea aşteptărilor, stimularea sentimentelor şi stabilirea unui dialog între designer şi client”, spune Nicolas Roche.

Una din tendinţele noii coleţii este confortul, care a fost întotdeauna fundamental pentru Roche Bobois, însă a fost redefinit de cele mai multe ori prin piese moderne.
“Azi ne interesează  confortul: felul în care arată o canapea trebuie să ne facă să ne dorim sa stăm pe ea.  Canapeaua Octet by Roberto si Maurizio Manzoni Tapinassi, de exemplu, arată ca o pernă uriasa”, spune Nicolas Roche. O canapea trebuie să fie multifuncţională, să poţi să te uiţi la televizor, să citeşti sau să lucrezi pe laptop.

O altă tendinţă prezentă în noua colecţie se numeşte Fifty/Fifty şi include piese inspirate din anii ’50, dar care au un aer contemporan: scaunul Tempus by Simon Reynaud sau masa de dinning Lieto by Roberto Tapinassi si Maurizio Manzoni. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod