60 de ani de inspirație cu NUK

NUK lansează Tag Someone Who Inspires You, o campanie prin care ne încurajează să îi trimitem un mesaj de mulțumire persoanei care ne-a inspirat și care a adus mai multă valoare vieții noastre. Pentru că, de-a lungul celor 60 de ani de existență, inspirația a fost sursa reușitei NUK, brandul își propune să amintească fiecăruia dintre noi de începuturi, de drumul pe care l-a parcurs până a ajuns să fie cine este astăzi și de persoana care i-a fost sursă de inspirație în toată această perioadă.

 

Așa cum mamele au fost dintotdeauna o sursă de inspirație pentru scriitori, compozitori sau pictori, pentru NUK cei mici au constituit, de-a lungul timpului, inspirația în jurul căreia s-au conturat 60 de ani de experiențe frumoase. Experiențe la care viața, natura, experții și părinții au contribuit în egală măsură.

Dezvoltate ca urmare a cercetărilor medicale și sub atenta supraveghere a experților, produsele NUK sunt rodul comunicării și schimbului constant de opinii cu părinții și copiii.

Având la bază mai ales experiențele mămicilor de pretutindeni, cunoștințele acumulate de 6 decenii s-au concretizat într-o comoară unică numită Experiență. NUK vine în ajutorul mamelor cu articolele de care au nevoie, chiar din primele zile de viață ale micuților.

Utilizate și îndrăgite de mămici și bebeluși din peste 110 de ţări și de pe 5 continente, produsele Nuk sprijină și promovează dezvoltarea naturală a bebelușilor prin crearea unor produse îndreptate optim către nevoile acestora.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod