#5000depasipezi. O campanie pro-mișcare de la Rexona, semnată de Propaganda

Rexona și Propaganda Creative Marketing, cu susţinerea puternică a Simonei Halep, dau startul campaniei “5000 de pași pe zi”, campanie pro-mișcare prin care îi îndeamnă pe români spre un stil de viață activ, cu beneficii pentru corp, minte și spirit. După numeroase campanii în care Simona apare pe terenul de tenis, numărul 1 mondial lasă racheta deoparte pentru a încerca și alte sporturi, precum box, baschet, rugby și fotbal, demonstrându-le românilor că nu e nevoie să fii sportiv de performanță pentru a face mișcare.
“Este foarte ușor, zi de zi, să funcționăm pe pilot automat fără să ne dăm seama. Mergem la job cu mașina sau metroul, ne petrecem ziua la birou, iar sportul în aer liber nu se regăsește de cele mai multe ori printre activitățile noastre. Știm că mai multă mișcare în rutina zilnică poate părea un obiectiv greu de atins și, tocmai de aceea, ne propunem să le arătăm românilor că este de ajuns să încerce și să înceapă cu pași mici, 5000 la număr, pentru a prinde curaj și a adopta un stil de viață activ, cu efecte benefice asupra stării de sănătate și a calității vieții.”, spune James Simmons, CEO Unilever .

Ideea strategică din spatele campaniei este cea pe care Simona o sumarizează în spotul TV, realizat cu ajutorul regizorului Radu Muntean: “De fapt, important e să încerci. Măcar 5000 de pași pe zi”.  “Am analizat literatura de specialitate, am stat de vorbă cu oamenii și ne-am dat seama că mersul pe jos sau dansul sunt cam singurele opțiuni de mișcare care nu presupun alocarea unor extra resurse. Dintre ele, mersul pe jos este cel mai ușor de inclus în rutina zilnică și are niște beneficii incredibile pentru corp, minte și sănătate. De aici decizia de a ne focusa pe mersul pe jos și campania #5000depasipezi susținută de Simona Halep”, explică Lorand Balint, artizanul strategiei din partea Propaganda.

Echipa de campanie:

Propaganda Creative Marketing:
Cătălin Manciuc - Group creative director, Alexandru Lazăr - Head of Art , Cornel Gologan - Creative director, Geanina Ciobanu - Account manager, Alexandra Murray - Executive director, Lorand Balint - Head of Strategy; Sonia Panait New Business Director.

Unilever South Central Europe
Andreea Dincă – Category Manager, Oana Onosie - Brand Manager
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod