5 lucruri simple, dar foarte utile pe care le poți face pentru tine

Cu siguranță ai anumite aspirații și dorințe pe care încerci să le pui în practică în viața zilnică, însă nu crezi că ar fi foarte util să te auto-motivezi și să îți propui să îndeplinești cât mai multe dintre acestea? Totuși, poate fi destul de dificil să întrunești imediat o listă a lucrurilor pe care trebuie neapărat să le faci, fapt pentru care îți vom face câteva recomandări de lucruri simple de trecut pe „Bucket List-ul” acestui an.

Trăiește sănătos nu e o poveste

Credem cu certitudine că schimbarea începe din interior. Perioadele de stres și oboseală nu îți fac niciun bine pe termen lung și este necesar să te preocupi de restabilirea echilibrului în organism.

Pare destul de complicat să găsești timp pentru a dormi cât mai mult și a te destinde în permanență, însă propune-ți ca anul acesta să faci cât mai multe cure periodice de detoxifiere a organismului. Nici nu este nevoie de schimbări drastice, ci poți introduce în dieta zilnică alimente cât mai sănătoase și sucuri care să te elimine toxinele din corp. Realizează un plan al dietei în care să introduci cât mai multe vitamine, minerale și suplimente alimentare.  Cele mai multe produse le găsești pe vegis.ro.

Citește și o lume întreagă ți se va arăta!

Tot pentru dezvoltarea personală și spirituală recomandăm cititul din plin. Fructifică timpul liber citind cât mai multe cărți care să te inspire și care să îți expună noi percepții asupra vieții.

Propune-ți să citești minimum două cărți pe lună și îți vei mulțumi! Găsești pe libris.ro, cea mai mare librărie online din Româna, o mulțime de titluri interesante, dar și promoții care te vor ajuta să-ți duci la îndeplinire planul.

Învață ceva nou!

Diversifică activitățile zilnice și încearcă noi experiențe care să te binedispună. Fie că mergi la un atelier în care îți poți concepe propriul parfum, ai parte de o sesiune completă de relaxare sau  te întâlești cu personalități și te bucuri de întâlniri inspiraționale, toate acestea te vor mobiliza în activitățile ulterioare, însă te vor bucura nespus. Toate acestea, însă și multe altele sunt disponibile pe unul dintre cele mai complexe site-uri dedicate cadourilor experențiale, complice.ro.

Dansează ca și cum nimeni nu ar privi!

Activitatea fizică este esențială pentru a te simți bine și pentru a avea întotdeauna o energie maximizată.

Cu toate că suntem conștienți de această importanță, nu întotdeauna găsim timpul necesar sau voința pentru a face din sport o rutină. Ne-am gândit, însă, la o variantă care să ofere și distracție și activitate fizică în același timp și cu siguranță vei fi foarte încântată de idee: cursuri de dans la școala de dans Arthur Murray. Poți exersa felurite stiluri de dans și îți poți depăși limitele cum nu ai fi crezut, iar cea mai bună parte este că îți poți face orarul cursurilor în funcție de disponibilitatea ta.

Nu uita să te... joci!

Mai mult, cel mai important lucru pe care îl poți face anul acesta este să petreci timp împreună cu familia. Nu există un sentiment mai fericit decât acela când vă reuniți toți acasă după o zi aglomerată.

De aceea, bucură-te de timpul petrecut cu cei dragi, creșteți și evoluați împreună. Alege de pe educlass.ro un joc de strategie și logică pe care să îl poți juca împreună cu copiii. Va fi o activitate amuzantă și antrenantăpentru toți membrii!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod